Rondleidingen

Rondleidingen met een groep
Wilt u een rondleiding door de tentoonstelling, de vaste collectiepresentatie, villa, of beeldentuin? Onze ervaren rondleiders begeleiden u graag. Een verjaardag, bedrijfsuitje of familiedag krijgt zo een bijzondere invulling.

Let op: vanwege de drukbezochte Kees van Dongen vinden er tussen 11.00 - 14.30 uur iets minder rondleidingen in de tentoonstelling plaats. Wij adviseren u op tijd uw rondleiding te reserveren. Voor groepen die meerdere rondleidingen willen reserveren, is de middag (na 14.30 uur) het best geschikt. Rondleidingen vinden na elkaar plaats, zodat we de drukte beter kunnen spreiden.

Kosten: € 100,- (exclusief museumentree)
Talen: Nederlands, Engels, Duits
Aantal personen: maximaal 15 bezoekers per rondleiding
Duur: 1 uur

We maken gebruik van een fluistersysteem, dat voor en na gebruik door ons gedesinfecteerd wordt. 

Rondleidingen kunt u vooraf reserveren via museum@singerlaren.nl 
of via 035 539 39 39

Rondleidingen voor individuele bezoekers
Op donderdag en zaterdag vindt er om 14.00 uur een rondleiding voor volwassenen plaats. De rondleiding vindt plaats in de Kees van Dongen tentoonstelling. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Een ticket kost € 8,95 per persoon.

Gastrondleiders
Zelf een groep rondleiden is mogelijk in overleg (maximaal 15 personen per groep). U ontvangt dan een bevestiging die u bij binnenkomst kunt tonen. Bij de kassa krijgt u op vertoon van de bevestiging een sticker die u op borsthoogte op uw kleding plakt. Zo zien onze medewerkers dat de rondleiding is afgesproken. Alleen geregistreerde rondleidingen kunnen plaatsvinden. Zie ook onze richtlijnen voor gastrondleiders.

Neem voor het bespreken van uw gastrondleiding contact op met onze receptie via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

Rondleiding door de beeldentuin

Vanaf eind april t/m eind oktober is het mogelijk om met een gezelschap (bijv. tuinclub) een aparte rondleiding door onze Piet Oudolf beeldentuin te reserveren. Dit kan in overleg en tijdens openingstijden van de tuin, dinsdag t/m zondag 09.30-18.00 uur. Een privérondleiding door de tuin kost € 100,00 voor maximaal 15 deelnemers en wordt gedaan via een fluistersysteem.

Reserveren kan via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

Individuele bezoekers kunnen op woensdag en zaterdag om 11.00 uur meedoen aan een tuinrondleiding. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Klik hier voor het reserveren van een tuinrondleiding.