Rondleidingen

Rondleidingen met een groep
Wilt u een rondleiding door de tentoonstelling, de vaste collectiepresentatie, villa, of beeldentuin? Onze ervaren rondleiders begeleiden u graag. Een verjaardag, bedrijfsuitje of familiedag krijgt zo een bijzondere invulling.

Kosten: € 100,- (exclusief museumentree)
Talen: Nederlands, Engels, Duits
Aantal personen: maximaal 15 bezoekers per rondleiding
Duur: 1 uur

We maken gebruik van een fluistersysteem, dat voor en na gebruik door ons gedesinfecteerd wordt. 

Rondleidingen kunt u vooraf reserveren via museum@singerlaren.nl 
of via 035 539 39 39

Rondleidingen voor individuele bezoekers
Op dinsdag en zaterdag vindt er om 11.00 uur een rondleiding voor volwassenen plaats. De rondleiding vindt plaats in de 'La Grande Bleue' tentoonstelling. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Een ticket kost € 8,95 per persoon.

Gastrondleiders
Zelf een groep rondleiden is mogelijk in overleg (maximaal 15 personen per groep). U ontvangt dan een bevestiging die u bij binnenkomst kunt tonen. Bij de kassa krijgt u op vertoon van de bevestiging een sticker die u op borsthoogte op uw kleding plakt. Zo zien onze medewerkers dat de rondleiding is afgesproken. Alleen geregistreerde rondleidingen kunnen plaatsvinden. Zie ook onze richtlijnen voor gastrondleiders.

Neem voor het bespreken van uw gastrondleiding contact op met onze receptie via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

Rondleiding door de beeldentuin

Vanaf eind april t/m eind oktober is het mogelijk om met een gezelschap (bijv. tuinclub) een aparte rondleiding door onze Piet Oudolf beeldentuin te reserveren. Dit kan in overleg en tijdens openingstijden van de tuin, dinsdag t/m zondag 09.30-18.00 uur. Een privérondleiding door de tuin kost € 100,00 voor maximaal 15 deelnemers en wordt gedaan via een fluistersysteem.

Reserveren kan via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

Individuele bezoekers kunnen op woensdag en zaterdag om 11.00 uur meedoen aan een tuinrondleiding. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Klik hier voor het reserveren van een tuinrondleiding.