Rondleidingen

Rondleidingen met een groep
Wilt u een rondleiding door de tentoonstelling, de vaste collectiepresentatie of beeldentuin? Onze rondleiders begeleiden u graag. Een verjaardag, bedrijfsuitje of familiedag krijgt zo een bijzondere invulling. 

Kosten: € 100,- (exclusief museumentree)
Talen: Nederlands, Engels
Aantal personen: maximaal 15 bezoekers per rondleiding
Duur: 1 uur

We maken gebruik van een fluistersysteem, dat voor en na gebruik door ons gedesinfecteerd wordt. 

Rondleidingen kunt u vooraf reserveren via museum@singerlaren.nl 
of via 035 539 39 39

Rondleidingen voor individuele bezoekers door het museum
Iedere dinsdag- en zaterdagochtend om 11.00 uur kunt u meedoen aan een rondleiding door het museum, waar de nadruk op de tentoonstelling ‘Frisse wind’ zal liggen. Deze tentoonstelling laat zien hoe het impressionisme, de schilderstroming die z'n oorsprong heeft in Parijs, zich verspreidt over Noord- Europa. Onder begeleiding van een ervaren rondleider ontdekt u nieuwe verhalen en dwarsverbanden. Ook stimuleert samen kijken naar kunst de persoonlijke verbinding met een kunstwerk. 

Gastrondleiders/externe gidsen
Zelf een groep rondleiden is mogelijk na 14.00 uur en altijd in overleg (maximaal 15 personen per groep). U ontvangt dan een bevestiging die u bij binnenkomst kunt tonen. Bij de kassa krijgt u op vertoon van de bevestiging een sticker die u op borsthoogte op uw kleding plakt. Zo zien onze medewerkers dat de rondleiding is afgesproken. Alleen geregistreerde rondleidingen kunnen plaatsvinden. Zie ook onze richtlijnen voor gastrondleiders.

Neem voor het bespreken van uw gastrondleiding contact op met onze receptie via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

Rondleiding door de beeldentuin
Individuele bezoekers kunnen vanaf 22 mei t/m 19 oktober op woensdag en zaterdag om 10.30 uur meedoen aan een tuinrondleiding. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Klik hier voor het boeken van een rondleiding. 

Privérondleiding door de beeldentuin
Vanaf 22 mei t/m 19 oktober is het mogelijk om met een gezelschap (bijv. tuinclub) een aparte rondleiding door onze Piet Oudolf beeldentuin te reserveren. Dit kan in overleg en tijdens openingstijden van de tuin, dinsdag t/m zondag 09.30-18.00 uur.

Een privérondleiding door de tuin kost € 100,- voor maximaal 15 deelnemers.
Reserveren voor een privérondleiding kan via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

Contactformulier

Het e-mailadres is niet correct