Seminar & vergadering

Een seminar of receptie organiseren? Op zoek naar een locatie met een verhaal? Of is de aanleiding om ‘naar buiten’ te gaan voor een inspirerende vergadering of brainstorm? Voor dergelijke bijeenkomsten bent u meer dan welkom bij Singer Laren. Elke ruimte biedt een bijzonder decor. Van museum en klassieke villa tot beeldentuin en van huiskamer tot theater. De kas is daarnaast ook een bijzondere en gewilde ruimte voor een brainstorm of aperitief. En een seminar tussen kunstwerken met aansluitend een rondleiding door het museum maakt uw bijeenkomst tot een onvergetelijk evenement.

Singer Laren is zeer goed te bereiken en wordt zelfs de “(…) meest centraal gelegen evenementenlocatie van Nederland”* genoemd. Ook de gratis parkeergelegenheid en het theaterpodium maken Singer Laren een unieke uitvalsbasis voor elke bijeenkomst en receptie of vergadering. Tel daar de uitstekende catering & hospitality bij op en u hoeft niet meer verder te zoeken.

U komt letterlijk thuis bij Singer Laren.

Blijvende herinnering
Een blijvende herinnering in de vorm van een cadeau is altijd een goed idee; u kunt uw gasten iets meegeven uit de Singer Shop. Wij adviseren u daar met veel plezier bij.

"Kunst en events gaan samen, bij Singer thuis." - Greater Venues, december 2017

* Uit onderzoek door het VPRO-programma ‘Nederland van Boven’ i.s.m. Object Vision en Goudappel Coffeng

Lees hier het verhaal van Singer Laren.