Openingstijden

  • Museum: dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur
  • Beeldentuin en horeca: dinsdag t/m zondag van 9.30 - 17.30 uur 
  • Singer shop: dinsdag t/m zondag van 9.30 - 17.30 uur 
  • Theater: Matineevoorstellingen 16.00 uur & avondvoorstellingen 20.15 uur (deuren gaan open om 19.15 uur).
  • Kassa: dinsdag t/m zondag van 09.30 - 17.00 uur

Feestdagen

Het museum is op alle feestdagen geopend, behalve op nieuwjaarsdag, Koningsdag en eerste kerstdag. Sommige feestdagen vallen op een maandag. In dat geval kan het zijn dat het museum toch open is. Dit geldt voor Pasen en Pinksteren. Houd deze pagina in de gaten voor afwijkende openingstijden.

Entreeprijzen museum

Volwassenen € 18,00
Groepen vanaf 15 personen € 16,00
CJP, jongeren van 13 t/m 18 jaar €   9,00
Museumkaart Gratis (te koop bij de kassa)
VriendenLoterij VIP-KAART Gratis
Kinderen t/m 12 jaar Gratis
Singer Supporters Gratis
ICOM, Vereniging Rembrandt Gratis
iAmsterdam kaart Gratis

De beeldentuin is gratis toegankelijk.

Let op: het is noodzakelijk om voorafgaand aan uw bezoek een tijdslot te reserveren.

Heeft u een Singer Laren supporterspas, CJP-pas, ICOM, Rembrandtpas, Museumkaart of iAmsterdam kaart? Ook dan is het noodzakelijk om een tijdslot te reserveren.  U dient uw kaart nog wel mee te nemen naar het museum. Anders kunnen wij de korting waarop u recht heeft met één van die kaarten niet verrekenen. Zonder kaart of pasje betaalt u de volledige prijs. Een afbeelding van één van de kaarten volstaat niet.

Cashloos

In Singer Laren accepteren we geen contant geld en betaalt u 'cashloos'. Dit geldt voor het museum, theater, het Singer Café en de Singer Shop.

Persbezoek

Pers is meer dan welkom om Singer Laren en de tentoonstellingen te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. Meld uw bezoek vooraf aan via publiciteit@singerlaren.nl; dan ligt er bij aankomst persmateriaal voor u klaar. Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en met toestemming van de afdeling Marketing & PR.
Journalisten dienen bij hun persbezoek een actuele perskaart en een visitekaartje te kunnen overleggen. De afdeling Marketing & PR behoudt zich het recht voor verzoeken tot persbezoek niet te honoreren.