Met eigen vervoer

Kom je met eigen vervoer, maak dan een persoonlijke routebeschrijving

 

Parkeren
Op het grote parkeerterrein aan de Hein Keverweg, direct naast Singer Laren, kun je gratis parkeren. Er geldt hier een blauwe zone, met een maximale parkeerduur van 4 uur tussen 09.00 - 18.00 uur geldend van maandag tot en met zondag. Vergeet dus niet jouw blauwe parkeerkaart neer te leggen. Mocht je onverhoopt geen parkeerkaart hebben, vraag er dan naar bij de ontvangstbalie. 

Mocht er op de grote parkeerplaats geen plek meer zijn dan vindt je op het kaartje hieronder een overzicht van andere (gratis) parkeermogelijkheden. We vragen je niet te parkeren in de naastgelegen straten. 

 

Je vindt hier de link naar het kaartje in pdf. Direct naast Singer Laren zijn vijf invalidenparkeerplaatsen.

Met openbaar vervoer en OV fiets

Singer Laren is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Met de OV fiets door een prachtige omgeving: Op de stations Hilversum, Naarden-Bussum en Bussum-Zuid kun je OV fietsen huren. Singer Laren is vanaf deze NS stations slechts 15-20 minuten fietsen door een mooi heidelandschap.

Wil je het laatste stuk liever reizen met de bus: vanaf Naarden-Bussum neem je bus 109 (richting Hilversum via Laren-Eemnes) tot de halte Singermuseum. Je stapt uit voor Singer Laren. Vanuit Hilversum neem je bus 108 (richting Huizen via Laren) tot halte Brink. Loop vanaf hier in noordwestelijke richting op de Brink, die overgaat in de Naarderstraat. Na 5 minuten lopen bevindt Singer Laren zich aan je linkerzijde. 

Klik op de link om je reis met het openbaar vervoer te plannen: Plan mijn reis

Opladen elektrische auto's

Bij de parkeerplaats aan de Hein Keverweg zijn zes laadpunten voor elektrische auto's.

Fietsacculaadpaal

Singer Laren beschikt bij de bezoekersfietsenstalling over een fietsacculaadpaal. Deze is iedere dag van 9.00 tot 18.00 uur actief. Vier fietsen kunnen hier gelijktijdig gratis laden. Het is niet toegestaan een fietsaccu binnen op te laden.