Met eigen vervoer

Komt u met eigen vervoer, maak dan uw persoonlijke routebeschrijving

 

Parkeren

Op de grote parkeerplaats aan de Hein Keverweg, direct naast Singer Laren kunt u gratis parkeren. Mocht hier onverhoopt geen plek meer zijn dan vindt u op het kaartje hieronder een overzicht van overige gratis parkeer mogelijkheden.

Let op: Op korte termijn is er een blauwe zone op de grote parkeerplaats. Een maximale parkeerduur van 4 uur tussen 09.00-18.00uur, vergeet uw parkeerschijf dus niet neer te leggen. De parkeerschijf mag niet opnieuw worden ingesteld zonder dat het geparkeerde voertuig de parkeerplaats heeft verlaten.

 

U vindt hier de link naar het kaartje in pdf. Direct naast Singer Laren zijn vijf invalidenparkeerplaatsen.

Met openbaar vervoer en OV fiets

Singer Laren is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Met de OV fiets door een prachtige omgeving: Op de stations Hilversum, Naarden-Bussum en Bussum-Zuid kunt u OV fietsen huren. Singer Laren is vanaf deze NS stations slechts 15-20 minuten fietsen door een mooi heidelandschap.

Wilt u het laatste stuk liever reizen met de bus: vanaf Naarden-Bussum neemt u bus 109 (richting Hilversum via Laren-Eemnes) tot de halte Singermuseum. U stapt uit voor Singer Laren. Vanuit Hilversum neemt u bus 108 (richting Huizen via Laren) tot halte Brink. Loop vanaf hier in noordwestelijke richting op de Brink, die overgaat in de Naarderstraat. Na 5 minuten lopen bevindt Singer Laren zich aan uw linkerzijde. 

Klik op de link om uw reis met het openbaar vervoer te plannen: Plan mijn reis

Laadpaal voor elektrische auto's

Bij de parkeerplaats is een laadpaal voor twee elektrische auto's. Deze laadpaal is beschikbaar gesteld door BMW Van Poelgeest.

Elektrische deelfiets

Bij het busstation Blaricum (bij het Tergooi Ziekenhuis) staan 12 elektrische deelfietsen. U bent daarmee in een mum van tijd vanaf het busstation in Singer Laren. Hieronder ziet u hoe dit precies werkt:

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.