Congres

Locatie met een verhaal

U gaat een congres organiseren en bent daarvoor op zoek naar een locatie met een verhaal? Dan is Singer Laren uiterst geschikt voor uw event. En er zijn meer redenen: Singer Laren inspireert in alle ruimtes – van museum, villa en beeldentuin tot ‘huiskamer’ en theater. Sterker nog; bij aanvang komt de kunst uw gasten al tegemoet.

Deze evenementenlocatie heeft voldoende ruimte voor grote bijeenkomsten en ook de bereikbaarheid - "(...) meest centraal gelegen congreslocatie van Nederland"* -, de gratis parkeergelegenheid en het theaterpodium maken Singer Laren een unieke uitvalsbasis voor elk congres van 100 tot 400 personen. Tel daar de uitstekende catering & hospitality bij op en u hoeft niet meer verder te zoeken.

U komt letterlijk thuis bij Singer Laren.

Business as (un)usual

In veel gevallen is een congres gethematiseerd en heeft het een sterk inhoudelijk component. Voor uw gasten is het dan prettig om het programma afgewisseld te zien met inspiratie & fun. Sterker nog; het versterkt de concentratie en herinnering aan het congres.

Daarom zijn er onderdelen om het programma te verrijken: zo kunt u uw gasten trakteren op een diner tussen de kunstwerken en een bezoek aan de huidige tentoonstelling in het museum. Een rondleiding kan natuurlijk ook, begeleid door een gids die alles kan vertellen over de schilderijen. Of u kunt uw gasten op eigen gelegenheid eropuit sturen; er is genoeg te zien en iedereen heeft wel een eigen voorkeur voor bepaalde kunst. Door het afwisselende tentoonstellingsaanbod is  Singer Laren altijd verrassend.

Blijvende herinnering

Een blijvende herinnering in de vorm van een cadeau is altijd een goed idee; u kunt uw gasten iets meegeven uit de Singer Shop. Wij adviseren u daar met veel plezier bij.

* Uit onderzoek door het VPRO-programma ‘Nederland van Boven’ i.s.m.Object Vision en Goudappel Coffeng

Lees hier het verhaal van Singer Laren.