BEZOEKERSINFORMATIE

Welkom bij Singer Laren!

We doen er zoveel mogelijk aan om iedereen een prettig bezoek aan Singer Laren te bieden. Op deze pagina is informatie te vinden over de voorzieningen en toegankelijkheid van Singer Laren.

Voor alle bezoekers van Singer Laren gelden de algemene bezoekersvoorwaarden.

Tijdslot

Voor een bezoek aan museum Singer Laren heeft u een ticket met een gereserveerd tijdslot nodig. Zo weet u vanaf welk tijdstip u het museum in kunt. Eenmaal binnen mag u zo lang blijven als u wilt. 
Heeft u tickets gereserveerd maar bent u helaas toch verhinderd? U kunt de tickets annuleren door op de link in uw bevestigingsmail te klikken.

Klik hier om te reserveren.

Cashloos

In Singer Laren accepteren we geen contant geld en betaalt u 'cashloos'. Dit geldt voor het museum, theater, het Singer Café en de Singer Shop.

Groepsbezoek

Groepen van 15 tot 20 personen betalen in Singer Laren een gereduceerd tarief van € 16,00 per volwassene. Per groep is er 1 gratis ticket voor de begeleider of chauffeur (alleen geldig voor gezelschappen zonder gids). Een groepsbezoek kan direct aan de kassa worden betaald. Er is ook de optie om een voucher in te leveren, u ontvangt dan na afloop een factuur. Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem dan contact op met receptie@singerlaren.nl.

Museumtour

Brengt u een bezoek aan het museum? Klik hier voor een uitleg over de audiotour. Hiermee kunt u alle zaalteksten lezen en de audiotour beluisteren. Gebruik voor de museumtour uw eigen koptelefoon / oortjes.

Mindervaliden

Voor meer informatie over toegankelijkheid klik hier.

Fotografie

Het is toegestaan om foto’s en/of video opnames in het museum te maken zonder flits.
In het theater is het maken van foto-, video- en geluidsopnamen verboden.

Bezoek met baby's en kleine kinderen

Wij bieden goede faciliteiten voor bezoek met baby’s en jonge kinderen. In het mindervalidentoilet is een verschoonplank. Het geven van borstvoeding is toegestaan. Buggy’s en kinderwagens mogen het museum in.

Kinderen en leeftijden

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het museum uitsluitend onder begeleiding bezoeken. Bij een theatervoorstelling behoudt Singer Laren zich het recht voor kinderen die niet voldoen aan de leeftijdsgrens de toegang te weigeren. Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij de garderobe.

Eten en drinken

Tijdens uw bezoek bent u van harte welkom in het Singer Café. Eten en drinken is niet toegestaan in het museum en theater. Ook waterflesjes kunt u niet meenemen.

Garderobe

Het museum beschikt over een (onbewaakte) garderobe. Ook zijn er kluisjes aanwezig. Tassen groter dan A4 mag u niet meenemen in het museum. Tijdens een theatervoorstelling is de garderobe bewaakt. De genoemde toegangsprijzen zijn inclusief het gebruik van de garderobe.

Disclaimer

Er is veel zorg en aandacht besteed aan deze website. Wij streven ernaar alle informatie zo volledig, begrijpelijk en actueel mogelijk weer te geven. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op deze site volledig, bijgewerkt en foutloos is. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Singer Laren is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of van de op of via deze site ter beschikking gestelde informatie. De informatie op deze site mag op geen manier worden vermenigvuldigd danwel gepubliceerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Singer Laren.