Welkom bij Singer Laren!

We doen er zoveel mogelijk aan om iedereen een prettig bezoek aan Singer Laren te bieden. Op deze pagina is informatie te vinden over de voorzieningen en toegankelijkheid van Singer Laren.

Openingstijden
Museum: dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur
Beeldentuin en horeca: dinsdag t/m zondag van 9.30 - 17.30 uur 
Singer shop: dinsdag t/m zondag van 9.30 - 17.30 uur 
Theater: Matineevoorstellingen 16.00u & avondvoorstellingen 20.15 uur (deuren gaan open om 19.15 uur).
Kassa: dinsdag t/m zondag van 09.30 - 17.00 uur

Feestdagen
Het museum is op alle feestdagen geopend, behalve op nieuwjaarsdag, Koningsdag en eerste kerstdag. Sommige feestdagen vallen op een maandag. In dat geval kan het zijn dat het museum toch open is. Dit geldt voor Pasen en Pinksteren. Houd deze pagina in de gaten voor afwijkende openingstijden.

  • Tijdslot Voor een bezoek aan museum Singer Laren heb je een ticket met een gereserveerd tijdslot nodig. Zo weet je vanaf welk tijdstip je het museum in kunt. Eenmaal binnen mag je zo lang blijven als je wilt. Heb je tickets gereserveerd maar ben je helaas toch verhinderd? Je kunt de tickets annuleren door op de link in jouw bevestigingsmail te klikken.
  • Cashloos In Singer Laren accepteren we geen contant geld en betaal je 'cashloos'. Dit geldt voor het museum, theater, het Singer Café en de Singer Shop.
  • Groepsbezoek Groepen van 15 tot 20 personen betalen in Singer Laren een gereduceerd tarief van € 16,00 per volwassene. Per groep is er 1 gratis ticket voor de begeleider of chauffeur (alleen geldig voor gezelschappen zonder gids). Een groepsbezoek kan direct aan de kassa worden betaald. Er is ook de optie om een voucher in te leveren, je ontvangt dan na afloop een factuur. Geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan contact op met receptie@singerlaren.nl.
  • Museumtour Breng je een bezoek aan het museum? Klik hier voor een uitleg over de audiotour. Hiermee kun je alle zaalteksten lezen en de audiotour beluisteren. Gebruik voor de museumtour je eigen koptelefoon / oortjes.
  • Mindervaliden Voor meer informatie over toegankelijkheid klik hier. Je kunt een rolstoel reserveren via de mail: beveiliging@singerlaren.nl.
  • Fotografie Het is toegestaan om foto’s en/of video opnames in het museum te maken zonder flits.
  • Bezoek met baby's en kleine kinderen Wij bieden goede faciliteiten voor bezoek met baby’s en jonge kinderen. In het mindervalidentoilet is een verschoonplank. Het geven van borstvoeding is toegestaan. Buggy’s en kinderwagens mogen het museum in. 
  • Kinderen en leeftijden Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het museum uitsluitend onder begeleiding bezoeken. 
  • Eten en drinken Tijdens jouw bezoek ben je van harte welkom in het Singer Café. Eten en drinken is niet toegestaan in het museum. Ook waterflesjes kun je niet meenemen in het museum.
  • Garderobe Het museum beschikt over een (onbewaakte) garderobe. Ook zijn er kluisjes aanwezig met code. Tassen groter dan A4 mag je niet meenemen in het museum.

Blijf op de hoogte
Benieuwd naar welke tentoonstellingen er gaan komen? Klik dan hier.

Op onze museum facebookpagina vindt je leuke weetjes, achtergrondinformatie en bijzondere verhalen over de tentoonstellingen. Volg ons en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

We zien er naar uit om je bij een van onze tentoonstellingen te mogen begroeten. 

Disclaimer

Er is veel zorg en aandacht besteed aan deze website. Wij streven ernaar alle informatie zo volledig, begrijpelijk en actueel mogelijk weer te geven. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op deze site volledig, bijgewerkt en foutloos is. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Singer Laren is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of van de op of via deze site ter beschikking gestelde informatie. De informatie op deze site mag op geen manier worden vermenigvuldigd danwel gepubliceerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Singer Laren.

Contactformulier

Het e-mailadres is niet correct