Een complete avond uit

Singer Laren biedt u graag een complete avond uit.
Op enkele speciaal geselecteerde avonden in het jaar kunt u dineren in Villa De Wilde Zwanen, in de winterkas of op het gezellige terras, voorafgaand aan de voorstelling. Het horecateam van Singer Laren heet u in samenwerking met chef-kok Paul Liefferink van harte welkom bij onze vernieuwde theaterdiners.

"Er wordt met het eigen horecapersoneel van Singer Laren gewerkt. Qua ingrediënten werken we zoveel mogelijk met plaatselijke leveranciers. Wat betreft de gerechten zal er meer afwisseling en beleving zijn. Een authentiek Spaans tapasbuffet bij de première van Eric Vaarzon Morel, of winterstampotten in de Singer winterkas als perfect voorspel voor een heerlijke theateravond met Erik van Muiswinkel. Na afloop van het diner loop je zó het theater in." Paul Liefferink

Theaterdiner

Voor elke avond is een apart diner samengesteld. De kosten variëren per avond. Bij een aantal theaterdiners kunt u optioneel een borrel- of wijnarrangement bestellen, dit bieden wij aan in samenwerking met Wijnkoperij Wesseling. Het theaterdiner begint om 18.00 uur. 

Indien u van het theaterdiner gebruik wenst te maken kunt u het tijdens het bestelproces van uw theaterkaarten het theaterdiner bijboeken tot 2 dagen voor de voorstelling.

Agenda

Vrijdag 6 maart 2020, Het oog van de storm (Try-out)
4 -gangendiner: €45,00 p.p.
Wijnarrangement (opt.): €14,50 p.p. 
Klik hier voor het menu

Zaterdag 4 april 2020, Madelijne Kool
Oosterse Tajine: €25,00 p.p.
Klik hier voor het menu

Zaterdag 16 mei 2020, Sonny's Inc.
Barbecue: €19,50 p.p.
Klik hier voor het menu