Gitte Spee

Families en kinderen

Illustratie hierboven van Gitte Spee uit 'Pim in Singer Laren', 2017.

Ontdek de beeldentuin

Tijdens openingstijden van de tuin: dinsdag t/m zondag van 9.30 - 18 uur. Met een ontdekkingstocht op zak ontdek je de beeldentuin, ontworpen door de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf.

Wat bedoelt Piet met zijn uitspraak ‘Bruin is ook een kleur?’ Bekijk de kunstwerken, ontdek welke insecten de tuin ook fijn vinden en ontwerp een plant die jij in onze tuin vindt passen. Voor kinderen van ca. 4 jaar is er de speurtocht ‘Met Pim de tuin in’.

Voor: De ontdekkingstocht is beschikbaar voor kinderen van alle leeftijden en hun begeleiders.
Kosten: gratis beschikbaar

Ontdek het museum met een kijk & doeblad

Tijdens openingstijden van het museum: dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.30 uur. Kom jij onze nieuwe museumzalen en tentoonstelling bekijken? Bekijk hier onze tentoonstellingdsagenda.

Bij de tentoonstelling zijn natuurlijk weer mooie ontdekkingstochten ontwikkeld. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar is er 'Met Pim op pad' en voor kinderen vanaf ca. 7 jaar de ontdekkingstocht. De kosten van een zoekblad is gratis en hoort bij een museumbezoek.

Boek hier uw museumtickets met een starttijd (dit geldt ook voor bezoekers met een Museumkaart. Gratis kinderkaartjes moeten ook online geboekt worden).

Kinderfeestje: je eigen workshop (vanaf 6 jaar)*

Een origineel kunstzinnig kinderfeestje? Buiten schooltijd en in het weekend biedt Singer Laren veel leuke mogelijkheden. Voor een kinderfeestje kunnen we een vrolijke workshop organiseren. Neem gerust contact met ons op. We hebben genoeg ideeën en bespreken graag de wensen van de jarige. Aansluitend op de tentoonstelling in het museum, kunnen er verschillende technieken aan bod komen. De workshop wordt gegeven door een kunstenaar, duurt twee uur en kost € 150,- voor maximaal 12 kinderen. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan Dineke Soer, museum@singerlaren.nl
Wilt u de workshop combineren met een kinderarrangement? Na afloop een frietje of een echte kinder high tea met muffins en scones? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Familievoorstellingen

Ook dit seizoen zijn er weer fantasierijke, grappige en ontroerende familievoorstellingen te zien in het theater.  Bestel hier jullie kaarten.