Gitte Spee

Families en kinderen

Illustratie hierboven van Gitte Spee uit 'Pim in Singer Laren', 2017.

Op pad met een ontdekkingstocht
Bij iedere tentoonstelling worden mooie ontdekkingstochten ontwikkeld. Deze kijk- en doebladen staan vol leuke kijkvragen en tekenopdrachten. Ontdekkingstochten helpen bij het samen kijken naar kunst. Er zijn twee versies: voor kinderen vanaf ca. 4 jaar en voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Een ontdekkingstocht is gratis en hoort bij een museumbezoek.

Boek hier uw museumtickets met een starttijd (dit geldt ook voor bezoekers met een Museumkaart. Gratis kinderkaartjes moeten ook online geboekt worden).

Ontdek de beeldentuin met een kijk- & doeblad
Ook in de beeldentuin kan je met een gratis ontdekkingstocht op pad. Hiermee ontdek je onze beeldentuin, ontworpen door de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf. Wat bedoelt Piet met zijn uitspraak ‘Bruin is ook een kleur?’ Bekijk de kunstwerken, ontdek welke insecten de tuin ook fijn vinden en ontwerp een plant die jij in onze tuin vindt passen.

Kinderfeestje: je eigen workshop (vanaf 6 jaar)
Een kunstzinnig kinderfeestje? Buiten schooltijd en in het weekend biedt Singer Laren veel leuke mogelijkheden. We hebben genoeg ideeën en bespreken graag de wensen van de jarige. Na een bezoek aan het museum (of met mooi weer de beeldentuin) gaan we aan de slag in het Singer Atelier. Het kinderfeestje wordt begeleid door een museumdocent, duurt twee uur en kost € 150,- voor maximaal 12 kinderen. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan Dineke Soer, museum@singerlaren.nl
Willen jullie de workshop combineren met een kinderarrangement? Na afloop een frietje of een echte kinder high tea met muffins en scones? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Familievoorstellingen
Ook dit seizoen zijn er weer fantasierijke, grappige en ontroerende familievoorstellingen te zien in het theater.  Bestel hier jullie kaarten.