Open Kinderatelier

Elke zondag 12.00-16.00 uur
Voor het museumbezoek is het reserveren van een starttijd verplicht
zo 21 jul - zo 29 sep
21 jul 24
-
29 sep 24

Elke zondag open Kinderatelier

Natuurlijk kunnen niet alleen volwassenen hun hart ophalen in Singer Laren. Ook voor kleine kunstenaars in de dop hebben we leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen elke zondag zelf aan de slag in het open kinderatelier.

Wat we precies doen dat wisselt, maar de activiteit past altijd bij dat wat er in het museum of theater te zien en te ontdekken is. Aanmelden is niet nodig, toegang is gratis op vertoon van een entreekaart.

Wist je dat er in het museum een gratis ontdekkingstocht voor kinderen klaarligt? Genoeg te doen dus! Zien we jullie snel?

  • Voor wie?: families en kinderen (van alle leeftijden)
  • Tijd: elke zondag tussen 12.00 – 16.00 uur
  • Kosten: gratis activiteit die hoort bij een museumbezoek*
  • Entreekaart: Klik hier voor het boeken van een entreekaart
  • *Let op: voor het museumbezoek is het reserveren van een tijdslot verplicht. Reserveer hier jullie tickets voor het museum. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree, maar ook zij hebben voor het museum een tijdslot nodig. 

Kinderen in de tuin
Ook de kids kijken in onze tuin hun ogen uit. Op zonnige dagen vindt het wekelijkse open kinderatelier– zondag van 12-16 uur – plaats in de tuin. Kinderen kunnen ook met een ontdekkingstocht op pad: gratis op te halen bij de kassa.