Referenties

4 december 2023
Mariken: “Singer Laren is een prachtige locatie. We hadden ook echt mazzel met het weer, zodat we zelfs een workshop naar buiten hebben kunnen verplaatsen in hun mooie tuin. Maar verder verliep ook de samenwerking erg soepel. Niet alleen met Johan, onze contactpersoon, maar ook met de techniek.”

Unita ‘Nacht van de Leerkracht’  Lees hier de volledige recensie. 

“Singer Laren, een onwijs fijne, flexibele en mooie locatie. Alles klopt hier! Van het plaatsen van een auto voor de deur tot een rondleiding door het museum. Dingen die echt van toegevoegde waarde kunnen zijn aan je evenement. In de middag staat er een interessante spreker op het podium en in de avond een diner voor 100 personen op hetzelfde toneel. Echt een plek vol verrassingen en een team dat zorgt voor een vlekkeloze, fijne samenwerking! Nogmaals bedankt en wij hopen snel weer terug te mogen komen.“
Carbon Events
Januari 2023 - 100 gasten

Mede door het team van Johan de Jong, in de prachtige oude Singer Villa, is onze 50 jarige bruiloft een prachtig feest geworden.
Een particulier uit Laren
December 2023 – 90 gasten

Al ruim 25 jaar werken wij met zeer veel plezier samen met Singer Laren. De expertise van bestuur en medewerkers, hun betrokkenheid, professionaliteit, het meedenken en de inspanningen om de evenementen van inhoud tot uitvoering tot een groot succes te maken zijn van grote toegevoegde waarde. En dat dat alles in een uitermate plezierige samenwerking gaat maakt het een feest om hoofdsponsor van Singer Laren te zijn
ABN AMRO- Brand Sponsoring & Foundation, Marcel Loot

Al meer dan 15 jaar organiseren wij jaarlijks voor onze investeerders een evenement in Singer Laren. Het is inmiddels een warme traditie geworden. Het niveau van de kunst, entourage en persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers komt overeen met de manier waarop wij bij Westplan onze zaken doen. Dat de familie Singer oorspronkelijk uit de VS kwam en wij werkzaam zijn in de Verenigde Staten maakt de verbinding alleen nog maar specialer.
Westplan, Annemiek (Marketing Manager)