Referenties

4 december 2023
Mariken: “Singer Laren is een prachtige locatie. We hadden ook echt mazzel met het weer, zodat we zelfs een workshop naar buiten hebben kunnen verplaatsen in hun mooie tuin. Maar verder verliep ook de samenwerking erg soepel. Niet alleen met Johan, onze contactpersoon, maar ook met de techniek.”

Unita ‘Nacht van de Leerkracht’  Lees hier de volledige recensie. 

“Voor het tweede jaar op rij met onze Business Club het Singer bezocht. Mooie expositie Spiegel van de Ziel bezocht olv enthousiaste rondleidsters, heerlijk Indonesisch gegeten en gedronken in de oude Villa! Dank weer voor jullie gastvrijheid maar met name jullie flexibiliteit en service. Van A tot Z perfect voor elkaar. Veel Dank, Johan en alle anderen en graag tot volgend jaar.”
Gooische Business Club, Mark-Jan Bender
Februari 2020 - 65 gasten

“Singer Laren, een onwijs fijne, flexibele en mooie locatie. Alles klopt hier! Van het plaatsen van een auto voor de deur tot een rondleiding door het museum. Dingen die echt van toegevoegde waarde kunnen zijn aan je evenement. In de middag staat er een interessante spreker op het podium en in de avond een diner voor 100 personen op hetzelfde toneel. Echt een plek vol verrassingen en een team dat zorgt voor een vlekkeloze, fijne samenwerking! Nogmaals bedankt en wij hopen snel weer terug te mogen komen.“
Carbon Events
Januari 2020 - 100 gasten

Wat een mooie avond. Wat was het perfect, echt p e r f e c t georganiseerd door de mensen van Singer! Wat een professionals. Van de techniek tot de catering. Alles klopte en dat vonden de mensen in de zaal ook! Dus ik vind dat we een uitstekende keuze hebben gemaakt door te kiezen voor dit prachtige huis van de kunsten. Het voelde heel eigen en heel vertrouwd!
Regio Gooi en Vechtstreek Marije Mansfeld
Januari 2019 – 200 gasten

Voor de derde jaar op rij te gast geweest bij het Singer in Laren voor onze jaarlijkse beleggingsbijeenkomst. Prachtige locatie, zeker de combinatie theater, oude villa en het museum. Organisatie wordt tot in detail goed geregeld en de samenwerking met Indonesische cateraar Warung Adinda uit Hilversum is perfect. Bediening is vriendelijk en professioneel. Kortom, wij komen hier graag nog vele jaren.
Hof Hoorneman Bankiers, Mark-Jan
Januari 2019 – 100 gasten

Mede door het team van Johan de Jong, in de prachtige oude Singer Villa, is onze 50 jarige bruiloft een prachtig feest geworden.
Een particulier uit Laren
December 2018 – 90 gasten

Al ruim 25 jaar werken wij met zeer veel plezier samen met Singer Laren. De expertise van bestuur en medewerkers, hun betrokkenheid, professionaliteit, het meedenken en de inspanningen om de evenementen van inhoud tot uitvoering tot een groot succes te maken zijn van grote toegevoegde waarde. En dat dat alles in een uitermate plezierige samenwerking gaat maakt het een feest om hoofdsponsor van Singer Laren te zijn
ABN AMRO- Brand Sponsoring & Foundation, Janny Diepenhorst-Kuilema

Al meer dan 15 jaar organiseren wij jaarlijks voor onze investeerders een evenement in Singer Laren. Het is inmiddels een warme traditie geworden. Het niveau van de kunst, entourage en persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers komt overeen met de manier waarop wij bij Westplan onze zaken doen. Dat de familie Singer oorspronkelijk uit de VS kwam en wij werkzaam zijn in de Verenigde Staten maakt de verbinding alleen nog maar specialer.
Westplan, Annemiek (Marketing Manager)

We hebben een top avond gehad en iedereen was zeer positief. Alles klopte, van de ontvangst in de oude Villa, tot de techniek en de perfectie in de theaterzaal, de presentatie van Jan Rudolph, jullie gastvrijheid en behulpzaamheid als ook de prachtige museum tentoonstelling en alle vriendelijke en professionele medewerkers. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen en zullen jullie ook aanbevelen bij anderen!
Banque J. Safra Sarasin (Luxembourg) SA
Februari 2019 – 100 gasten

In het prachtige Singer organiseerden wij afgelopen zomer een feestelijk lustrum congres voor zo’n 100 deelnemers. De mooie locatie, uitstekende service en flexibiliteit van Johan en zijn team zorgden voor een excellente editie van dit medisch congres en bijbehorende expositie. Er zal nog vaak met plezier over worden nagepraat.”
Excel, Odette C.M. de Beer - Kock
Juni 2018 – 130 gasten