Aanbod collectie

Schenkingen, aankopen of bruiklenen
Wilt u een object aanbieden aan Singer Laren ter aankoop, schenking of bruikleen? Wij waarderen het dat u aan ons denkt. Helaas kunnen wij niet alle aangeboden voorwerpen aannemen. Om uw aanbod goed te kunnen beoordelen hebben wij het volgende nodig:

  • Uw contactgegevens, voor eventuele vragen.
  • Een korte omschrijving en enkele goede foto’s van het voorwerp. Graag met zoveel mogelijk details zoals merken, opschriften, datering, signatuur etc. Indien van toepassing ook foto’s van de achterkant.
  • Een korte eigendomsgeschiedenis; wie is de huidige eigenaar? Van wie of waar heeft de huidige eigenaar het werk verworven?
  • Wat is de reden van uw aanbod? Wilt u het schenken, in bruikleen geven of aan ons verkopen?

Voldoet uw aanbod niet aan bovenstaande voorwaarden, dan kunnen wij uw aanbod helaas niet in behandeling nemen. Wij rekenen op uw begrip.

Als u een voorwerp wilt aanbieden, kunt u voorgaande informatie mailen naar collectie@singerlaren.nl. Onze aanwinstencommissie komt één keer per maand bij elkaar. Het kan dus even duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

Objecten meenemen naar het museum
Het is helaas niet mogelijk om kunstvoorwerpen mee te nemen naar het museum om deze op authenticiteit te laten beoordelen. Graag wijzen wij u erop dat onze collega’s nooit objecten in ontvangst mogen nemen.

Taxaties
De medewerkers van Singer Laren hebben niet de expertise om kunstwerken te taxeren. Vragen hierover nemen wij niet in behandeling. Voor een taxatie kunt u contact opnemen met een veilinghuis of erkende taxateur bij u in de buurt.