Singer Laren

Zaterdag 18 december 2021

Vanavond is tijdens een ingelaste persconferentie bekend gemaakt dat culturele instellingen t/m 14 januari 2022 gesloten zijn. Ticketkopers krijgen z.s.m. van ons bericht per mail. Wij danken u voor het begrip en geduld. 

Welkom

We verheugen ons erop om u te verwelkomen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop.  We doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden. Tijdens uw gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalve meter-maatregel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen.

Singer Laren houdt zich aan de maatregelen van het RIVM en hanteert het protocol van de VSCD. Kijk voor meer informatie op singerlaren.nl/veiligheidvoorop.

HUISREGELS
In Singer Laren gelden de algemene bezoekersvoorwaarden die te vinden zijn op onze website. Wij hanteren bij de kinder- en familievoorstellingen een leeftijdsgrens die vermeld staat bij de voorstelling. De leeftijdsgrenzen zijn zorgvuldig bepaald door de theatergezelschappen. Wij houden ons aan de gestelde leeftijd en vragen u dan ook vriendelijk deze leeftijdsgrens aan te houden voor uw plezier en dat van onze andere gasten.

AANVANG VOORSTELLINGEN
Matineevoorstellingen beginnen om 15.00 uur en avondvoorstellingen om 20.15 uur. Afwijkende aanvangstijden staan op uw toegangsbewijs.

DUUR VOORSTELLINGEN
De duur van de voorstellingen zullen wij, zodra deze bekend zijn, op de website publiceren.

AANSPRAKELIJKHEID
Ons programma is met grote zorg samengesteld. Fouten en wijzigingen in de voorstellingsgegevens en toegangsprijzen zijn echter niet uitgesloten. Het is ook mogelijk dat er veranderingen/wijzigingen in de cast kunnen plaatshebben. Singer Laren kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Singer Laren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de zichtlijnen van decors en voor de sterkte en kwaliteit van de elektronische geluidsweergave, zoals deze door de regie worden bepaald.

CONSUMPTIE
In de toegangsprijs voor de avondvoorstellingen is één consumptie naar keuze inbegrepen. U krijgt de consumptie tijdens de pauze of, als er geen pauze is, na de voorstelling.

Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in de theaterzaal. Tijdens de matineevoorstellingen is er in uw toegangsbewijs geen consumptie inbegrepen.

GARDEROBE
Tijdens de avondvoorstellingen zijn de genoemde toegangsprijzen inclusief het gebruik van de bewaakte garderobe. Tijdens de matineevoorstellingen is er geen bewaakte garderobe.

LAATKOMERS
Bij een aantal voorstellingen mogen wij u na aanvang van de voorstelling niet meer toelaten, dit omdat het de artiesten en het publiek te veel stoort.

VERBODEN TE FOTOGRAFEREN/FILMEN
Het maken van foto-, video- en geluidsopnamen is niet toegestaan tijdens de voorstelling.

MOBIELE TELEFOONS
U bent verplicht om uw mobiele telefoon uit te schakelen bij het betreden van de zaal.

STOELVERHOGERS
Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij onze gastvrouwen/ -heren.

GASTVROUWEN/-HEREN
Er is bij iedere voorstelling een gast- vrouw of heer van Singer Laren aanwezig. Klachten of opmerkingen kunt u eventueel bij hem/haar kwijt.