Aanvang voorstellingen

Matineevoorstellingen beginnen om 16.00 uur en avondvoorstellingen om 20.15 uur. Afwijkende aanvangstijden staan op uw toegangsbewijs.

Huisregels

In Singer Laren gelden de algemene bezoekersvoorwaarden die te vinden zijn op onze website. Wij hanteren bij de kinder- en familievoorstellingen een leeftijdsgrens die vermeld staat bij de voorstelling. De leeftijdsgrenzen zijn zorgvuldig bepaald door de theatergezelschappen. Wij houden ons aan de gestelde leeftijd en vragen u dan ook vriendelijk deze leeftijdsgrens aan te houden voor uw plezier en dat van onze andere gasten.

Cashloos

In Singer Laren accepteren we geen contant geld en betaalt u 'cashloos'. Dit geldt voor het museum, theater, het Singer Café en de Singer Shop.

Aansprakelijkheid

Ons programma is met grote zorg samengesteld. Fouten en wijzigingen in de voorstellingsgegevens en toegangsprijzen zijn echter niet uitgesloten. Het is ook mogelijk dat er veranderingen/wijzigingen in de cast kunnen plaatshebben. Singer Laren kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Singer Laren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de zichtlijnen van decors en voor de sterkte en kwaliteit van de elektronische geluidsweergave, zoals deze door de regie worden bepaald.

Consumptie

In de toegangsprijs voor de avondvoorstellingen is één consumptie naar keuze inbegrepen. U krijgt de consumptie tijdens de pauze of, als er geen pauze is, na de voorstelling.

Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in de theaterzaal. Tijdens de matineevoorstellingen is er in uw toegangsbewijs geen consumptie inbegrepen.

Garderobe

Tijdens de avondvoorstellingen zijn de genoemde toegangsprijzen inclusief het gebruik van de bewaakte garderobe. Tijdens de matineevoorstellingen is er geen bewaakte garderobe.

Laatkomers

Bij een aantal voorstellingen mogen wij u na aanvang van de voorstelling niet meer toelaten, dit omdat het de artiesten en het publiek te veel stoort.

Verboden te fotograferen/filmen

Het maken van foto-, video- en geluidsopnamen is niet toegestaan tijdens de voorstelling.

Mobiele telefoons

U bent verplicht om uw mobiele telefoon uit te schakelen bij het betreden van de zaal.

Stoelverhogers

Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij onze gastvrouwen/ -heren.

Stoelnummers theater

De stoelnummers in Singer Laren zijn oplopend. Op uw kaartje ziet u of u in de zaal of op het balkon zit.

Vragen? Neem dan contact op met theaterkassa@singerlaren.nl.

Gastvrouwen/heren

Er is bij iedere voorstelling een gast- vrouw of heer van Singer Laren aanwezig. Klachten of opmerkingen kunt u eventueel bij hem/haar kwijt.