Bestel je kaarten online via deze link: Boek hier tickets

Kom langs bij de kassa
De kassa in Singer Laren is geopend van dinsdag t/m zondag van 09.30 – 17.00 uur (maandag gesloten). Bij voorstellingen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Bestel je kaarten telefonisch
Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag t/m zondag van 09.30 tot 17.00 uur. Tel: 035 - 539 39 33 (maandag gesloten). 
Indien je toegangsbewijzen telefonisch bestelt, krijg je van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee je de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij de bestelde toegangsbewijzen per mail toe.

Bestel je kaarten via de mail
E-mail: theaterkassa@singerlaren.nl
Indien je toegangsbewijzen per mail bestelt, krijg je van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee je de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij de bestelde toegangsbewijzen toe.

 • Aanvang voorstellingen Matineevoorstellingen beginnen om 16.00 uur en avondvoorstellingen om 20.15 uur. Afwijkende aanvangstijden staan op je toegangsbewijs.
 • Huisregels In Singer Laren gelden de algemene bezoekersvoorwaarden die te vinden zijn op onze website. Wij hanteren bij de kinder- en familievoorstellingen een leeftijdsgrens die vermeld staat bij de voorstelling. De leeftijdsgrenzen zijn zorgvuldig bepaald door de theatergezelschappen. Wij houden ons aan de gestelde leeftijd en vragen je dan ook vriendelijk deze leeftijdsgrens aan te houden voor je eigen plezier en dat van onze andere gasten.
 • Cashloos In Singer Laren accepteren we geen contant geld en betaal je 'cashloos'. Dit geldt voor het museum, theater, het Singer Café en de Singer Shop.
 • Consumptie In de toegangsprijs voor de avondvoorstellingen is één consumptie naar keuze inbegrepen. Je krijgt de consumptie tijdens de pauze of, als er geen pauze is, na de voorstelling. Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in de theaterzaal. Tijdens de matineevoorstellingen is er in je toegangsbewijs geen consumptie inbegrepen.
 • Garderobe Tijdens de avondvoorstellingen zijn de genoemde toegangsprijzen inclusief het gebruik van de bewaakte garderobe. Tijdens de matineevoorstellingen is er geen bewaakte garderobe.
 • Laatkomers Bij een aantal voorstellingen mogen wij je na aanvang van de voorstelling niet meer toelaten, dit omdat het de artiesten en het publiek te veel stoort.
 • Verboden te fotograferen/filmen Het maken van foto-, video- en geluidsopnamen is niet toegestaan tijdens de voorstelling.
 • Mobiele telefoons Je bent verplicht om jouw mobiele telefoon uit te schakelen bij het betreden van de zaal.
 • Stoelverhogers Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij onze gastvrouwen/ -heren.
 • Stoelnummers theater De stoelnummers in Singer Laren zijn oplopend. Op je kaartje zie je of je in de zaal of op het balkon zit. Vragen? Neem dan contact op met theaterkassa@singerlaren.nl.
 • Gastvrouwen/heren Er is bij iedere voorstelling een gast- vrouw of heer van Singer Laren aanwezig. Klachten of opmerkingen kun je eventueel bij hem/haar kwijt. 
 • Bent u verhinderd? Indien je uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling contact opneemt met onze theaterkassa via 035 539 39 33 kunnen we jouw kaarten terugnemen. De kaarten dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van Singer Laren. Indien je supporter bent ontvang je van ons een tegoed wat op jouw supporterspas wordt gezet. Indien je geen lid bent van Singer Laren heb je geen recht op restitutie. Je mag dan jouw kaarten ruilen voor een andere voorstelling. Indien deze voorstelling duurder is dien je bij te betalen.
 • Verloren of vergeten toegangsbewijzen Mocht je jouw toegangsbewijs hebben verloren of zijn vergeten, dan verstrekken wij (onder voorbehoud en uitsluitend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling op vertoon van een geldig legitimatiebewijs) duplicaat toegangsbewijzen.
 • Podium cadeaukaart en Singer Laren Cadeaukaart Bij de kassa van Singer Laren is de Podium Cadeaukaart te koop en kan de kaart als betaalmiddel gebruikt worden. Ook kan de Singer Laren Cadeaukaart als betaalmiddel gebruikt worden. De Singer Laren Cadeaukaart is verkrijgbaar in de Singer Shop. Klik hier voor meer informatie over de 'Singer Laren Cadeaukaart'.
 • Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen Bij uitverkochte voorstellingen kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er plaatsen vrijkomen, wordt je gebeld. Dan geldt: dezelfde dag halen en betalen.

Singer Laren
KVK-nummer - 32022688
BTW nummer NL003016481B01

Aansprakelijkheid theaterprogramma
Het theaterprogramma is met grote zorg samengesteld, fouten en wijzigingen in de voorstellingsgegevens en toegangsprijzen zijn echter niet uitgesloten. Het is ook mogelijk dat er veranderingen/wijzigingen in de cast kunnen plaatshebben. Singer Laren kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Singer Laren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de zichtlijnen van decors en voor de sterkte en kwaliteit van de elektronische geluidsweergave, zoals deze door de regie worden bepaald.

Theaterkaartjes veilig kopen
Waar kun je veilig kaarten voor theatervoorstellingen kopen en waar beslist niet?
De antwoorden zijn terug te vinden op de website: www.weetwaarjekoopt.nl.
Deze website is enkele jaren geleden door artiesten en officiële kaartverkopers opgezet om de verkoop van kaarten met woekerwinsten te voorkomen.