Catering

Singer Laren werkt met een eigen kok of met vier verschillende cateraars om u te kunnen ontzien en om de kwaliteit van de (h)eerlijke gerechten en dranken te waarborgen. Heeft u toch liever uw eigen cateraar voor de invulling van het menu? Dan kan dat in overleg met onze afdeling.

We stellen u voor aan onze vier partners:
Maison van den Boer is een betrouwbare innovatieve partner bij grote projecten, NieuwZuijd Catering kenmerkt zich door ambachtelijke gerechten van hoogstaande kwaliteit, bereid met lokale producten uit ’t Gooi, MPS | food & design is een tot de verbeelding sprekende party cateraar, die altijd weet te verrassen en FLORIS & van Maurik is een flexibele, in mogelijkheden denkende partner die gaat voor next level gastvrijheid.

Maison van den Boer

“Singer Laren is meer dan een prachtig museum, het is een unieke plek waar je graag een speciaal en onderscheidend event wil organiseren. Maison van den Boer is 1 van de 4 partners die invulling kan geven aan dit moment. Met veel plezier tonen wij u onze ‘collectie’, maatwerk is wat ons drijft.” 
- Jeroen Enzerink, voormalig algemeen directeur Maison van den Boer

NieuwZuijd Catering

"Wij voelen ons bijzonder vereerd dat we onlangs de samenwerking met Singer Laren weer hebben mogen verlengen en zien dit als een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren. Trots staan we naast de andere gerenommeerde preferred suppliers.” 
- Françoise Nieuwland, directeur NieuwZuijd Catering

MPS | food & design

“Sinds een aantal jaren verzorgen wij voor vaste opdrachtgevers events in Singer Laren. En met veel plezier mag ik wel zeggen. Singer Laren straalt kwaliteit uit en staat open voor nieuwe ideeën. Daar vinden wij elkaar. Want de wereld verandert. Ook op food gebied. En het is aan ons om te zorgen dat dit goed en passend vertaald wordt. Dat is het kunstwerk dat wij graag inbrengen.“ 
- Erwin Verschoor, directeur MPS I food & design


“Singer Laren is een unieke locatie in het Gooi. Hier mogen wij cultuur, gastvrijheid en een prikkelende smaaksensatie samenbrengen. Het lokale karakter van de samenwerking tussen Singer Laren en Floris & van Maurik maakt deze voor ons extra bijzonder”.
- Floris & van Maurik B.V.

https://florisenco.nl/

Kom ook bij Singer Laren thuis, waar niet alleen kunst tot leven komt, maar waar u kunst ook terugvindt in de verrassende en smaakvolle gerechten van onze preferred cateraars.

Lees hier het verhaal van Singer Laren.