Bezoekersinformatie

Wij wensen u een prettig bezoek!

We doen er zoveel mogelijk aan om iedereen een prettig bezoek aan Singer Laren te bieden. Op deze pagina is informatie te vinden over de voorzieningen en toegankelijkheid van Singer Laren.

Voor alle bezoekers van Singer Laren gelden de algemene bezoekersvoorwaarden.

Cashloos

In Singer Laren accepteren we geen contact geld en betaalt u 'cashloos'. Dit geldt voor het museum, theater, het Singer Café en de Singer Shop.

Groepsbezoek

Groepen van 15 tot 20 personen betalen in Singer Laren een gereduceerd tarief van € 15,00 per volwassene. Per groep is er 1 gratis ticket voor de begeleider of chauffeur (alleen geldig voor gezelschappen zonder gids). Een groepsbezoek kan direct aan de kassa worden betaald. Er is ook de optie om een voucher in te leveren, u ontvangt dan na afloop een factuur. Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem dan contact op met receptie@singerlaren.nl.

Museumtour

Brengt u een bezoek aan het museum? Klik hier voor een uitleg over de audiotour. Hiermee kunt u alle zaalteksten lezen en de audiotour beluisteren. Gebruik voor de museumtour uw eigen koptelefoon / oortjes.

Mindervaliden

Singer Laren is toegankelijk voor rolstoelen. U kunt een rolstoel reserveren via 035 - 539 39 39 of door een bericht te sturen aan museum@singerlaren.nl.

Toegestaan zijn in het museum: rolstoelen, elektrische (Segway) rolstoelen, scootmobielen, wandelstokken, krukken, looprekken (alle zonder punten), rollators, loopfietsen voor volwassenen en trippelstoelen. Hulphonden zijn welkom.

Voor mensen die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mag één begeleider gratis mee. Wel heeft hij/zij een (gratis) toegangskaart nodig, deze kan worden opgehaald bij de kassa. Om misbruik tegen te gaan behoudt Singer Laren zich het recht voor steekproefsgewijs en/of bij twijfel te vragen naar een Begeleiderspas.

Het theater beschikt over 4 rolstoelplaatsen waar voor of achter plaats is voor 1 begeleider. Deze plaatsen bevinden zich in de zaal. U kunt deze plaatsen op basis van beschikbaarheid reserveren door contact op te nemen met onze theaterkassa. Zonder reservering is het niet mogelijk de theaterzaal met een rolstoel te bezoeken.
Het is niet toegestaan om een rollator of looprek tijdens de voorstelling in de theaterzaal neer te zetten. Onze gastvrouwen kunnen u helpen om deze op de gang te plaatsen tijdens de voorstelling.

Wij beschikken over een mindervalidentoilet op de begane grond, links van de kassa.

Headphones voor slechthorenden

Wij beschikken in het theater over geluidsversterking voor slechthorenden. Ook mensen zonder gehoorapparaat kunnen van dit systeem gebruikmaken. Mocht u hier gebruik van willen maken dan raden wij u aan dit bij reservering door te geven. Als borg vragen wij uw bankpas of legitimatiebewijs.

Fotografie

Het is toegestaan om foto’s en/of video opnames in het museum te maken zonder flits.
In het theater is het maken van foto-, video- en geluidsopnamen verboden.

Bezoek met baby's en kleine kinderen

Wij bieden goede faciliteiten voor bezoek met baby’s en jonge kinderen. In het mindervalidentoilet is een verschoonplank. Het geven van borstvoeding is toegestaan. Buggy’s en kinderwagens mogen het museum in.

Kinderen en leeftijden

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het museum uitsluitend onder begeleiding bezoeken. Bij een theatervoorstelling behoudt Singer Laren zich het recht voor kinderen die niet voldoen aan de leeftijdsgrens de toegang te weigeren. Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij de garderobe.

Eten en drinken

Tijdens uw bezoek bent u van harte welkom in het Singer Café. Eten en drinken is niet toegestaan in het museum en theater. Ook waterflesjes kunt u niet meenemen.

Garderobe

Het museum beschikt over een (onbewaakte) garderobe. Ook zijn er kluisjes aanwezig. Tassen groter dan A4 mag u niet meenemen in het museum. Tijdens een theatervoorstelling is de garderobe bewaakt. De genoemde toegangsprijzen zijn inclusief het gebruik van de garderobe.

Consumptie bij theatervoorstelling

In de toegangsprijs van uw theaterkaartje is een consumptie naar keuze inbegrepen. U krijgt de consumptie tijdens de pauze of, als er geen pauze is, na de voorstelling tegen inlevering van uw theaterkaartje. Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in het theater.

Laatkomers theater

In een aantal gevallen mogen wij u na aanvang van de voorstelling niet meer toelaten omdat dat de artiesten en het publiek te veel stoort.

Mobiele telefoons

U bent verplicht om uw mobiele telefoon uit te schakelen bij het betreden van de theaterzaal.

Stoelnummers theater

De stoelnummers in Singer Laren zijn oplopend. Op uw kaartje ziet u of u in de zaal of op het balkon zit.

Vragen? Neem dan contact op met museum@singerlaren.nl.

Disclaimer

Er is veel zorg en aandacht besteed aan deze website. Wij streven ernaar alle informatie zo volledig, begrijpelijk en actueel mogelijk weer te geven. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op deze site volledig, bijgewerkt en foutloos is. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Singer Laren is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of van de op of via deze site ter beschikking gestelde informatie. De informatie op deze site mag op geen manier worden vermenigvuldigd danwel gepubliceerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Singer Laren.