c/o Pictoright Amsterdam 2022

 

Rondleiding door de tentoonstelling ‘Kees van Dongen’

Let op: Helaas zijn alle individuele rondleidingen uitverkocht.

Zoek je een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag of andere gelegenheid? Er zijn nog wel groepsrondleidingen te boeken. Neem daarvoor contact op met museum@singerlaren.nl .

Hoe kreeg Kees van Dongen het voor elkaar om internationaal door te breken? In deze tentoonstelling tonen we onbekende schilderijen uit de avant-garde jaren van de kunstenaar. Weet u niet waarnaar te kijken of kijkt u simpelweg liever samen? Elke donderdag en zaterdag heeft u om 14.00 uur de mogelijkheid om samen met een bevlogen rondleider en andere kunstliefhebbers door de tentoonstelling te lopen. Deze kunstkenner toont u de stappen die Van Dongen richting succes heeft afgelegd. Hoe hij zich van eenvoudige jongen uit Delfshaven heeft weten op te werken tot een belangrijke, flamboyante kunstenaar.

Voor wie?: volwassenen
Wanneer? elke donderdag en zaterdag om 14.00 uur
Kosten: € 8,95 per persoon exclusief entreebewijs voor het museum
Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen
Tickets: reserveer hier uw tickets voor een rondleiding (UITVERKOCHT)

Tijdens de rondleiding maken we gebruik van een fluistersysteem*.

Let op: voor het museumbezoek is het reserveren van een tijdslot verplicht. Klik hier voor het reserveren van een tijdslot.

Rondleiding voor een besloten groep

Het is ook mogelijk om met een besloten gezelschap een aparte rondleiding te reserveren. Een privérondleiding kost € 100,- voor maximaal 15 deelnemers en wordt gedaan via een fluistersysteem.

*Dat betekent dat u samen met de rondleider en de groep op zaal loopt maar dat de verteller in een microfoontje praat en u het verhaal via een oortje goed kunt volgen. Op die manier hoeft de rondleider niet luider te praten dan nodig en storen we andere bezoekers niet.

Reserveren kan via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39.