Singer Kunst Klas: kunstlessen voor kinderen 

De Singer Kunst Klas is een plek waar kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot jonge kunstenaars. Tijdens de kunstlessen leren de kinderen teken- en schildervaardigheden en ontmoeten ze kunstwerken uit het museum. In de Kunst Klas staat het creatieve proces centraal. We werken met verschillende materialen en hierdoor leer je de nieuwe technieken die je verder artistiek ontwikkelen.

Werkwijze
In de Singer Kunst Klas staat plezier voorop. We streven naar een veilige leeromgeving waar er niet wordt gekeken naar goed of fout, maar waar er aandacht is voor de individuele ontwikkeling van ieder kind. De kinderen tot en met 10 jaar werken vanuit opdrachten geïnspireerd op het museale aanbod, maar we nemen graag de ruimte voor eigen inbreng. De kinderen vanaf 11 jaar mogen onder begeleiding zelf een onderwerp en materiaal kiezen.

Groepen
Dinsdag: Leeftijd 7 t/m 10 jaar 16.00 tot 17.15 uur €11,- x 14 = €154,-
Woensdag: Leeftijd 7 t/m 10 jaar 15.00 tot 16.15 uur €11,- x 14 = €154,-
Woensdag: Leeftijd 10 t/m 14 jaar 16.45 tot 18.00 uur €12,- x 14 = €168,-
Donderdag: Leeftijd 8 t/m 12 jaar 16.00 tot 17.15 uur €11,- x 14 = €154,-

Informatie en aanmelding
Vanwege het grote succes zijn de Kunst Klassen op dit moment vol. Voor verdere informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. 

Begeleiding
De Kinder Kunst Klassen worden begeleid door Jessica Vos. Jessica is afgestudeerd aan de Breitner Academie Amsterdam, als docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ze werkt als medewerker educatie bij Singer Laren. Jessica heeft als kind ook op tekenles gezeten en daar ontstond haar droom om later zelf les te gaan geven. Jessica over haar werkwijze: "Mijn kunstlessen benader ik als een ontdekkingstocht, waar je met diverse materialen, bijhorende technieken en een creatief vertrouwen een artistieke ontwikkeling doormaakt. Ik leer je kijken met andere ogen. Want – op elk moment, waar je ook bent – er zijn honderden interessante dingen om je heen. Binnen én buiten de museummuren!"