Komt u met plezier in Singer Laren, houdt u van kunst en cultuur, vindt u het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een uniek cultureel erfgoed en ontmoet u graag andere mensen? Word dan Fellow bij Singer thuis.

Welke voordelen heb ik als Fellow?

Als Fellow wordt u naast alle Vriendenactiviteiten ook uitgenodigd voor exclusieve ontvangsten en openingen. Daarnaast is het een ontmoetingsplaats voor mensen die cultuur een warm hart toedragen en een belangrijke bijdrage leveren aan een unieke particuliere culturele instelling in 't Gooi.

Wat kost het?

Vanaf minimaal €1000,- per jaar voor vier personen, of via een lijfrente constructie gedurende 5 jaar.

Heeft u het gevoel dat dit het begin is van een langdurige relatie? Dan is het wellicht zinvol om door ons kosteloos een notariële lijfrente akte op te laten maken voor een periode van 5 jaar. Deze gift is jaarlijks voor 125% aftrekbaar van het inkomen op grond van de Geefwet, derhalve voor €1250,-. Dit kan een belastingbesparing opleveren van 52% bij een inkomen in box I. De gift van €1000,- kost dan netto €350,- per jaar.

Interesse om Fellow te worden?

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren, via evanos@singerlaren.nl of 035-539 39 53 of vul het online aanmeldformulier in.

Fellows