Vrienden

Een vriendschap van onschatbare waarde

Vrienden zijn voor Singer Laren van onschatbare waarde. Mede dankzij de bijdragen van onze Vrienden blijft de museumcollectie geconserveerd, is het mogelijk om nieuwe kunstwerken aan te kopen en kunnen er mooie en aantrekkelijke tentoonstellingen worden georganiseerd en publicaties uitgebracht.

Als Vriend heeft u gratis toegang tot het museum, krijgt u voorrang en korting bij theaterboekingen en wordt u uitgenodigd voor exclusieve openingen en evenementen. Maar er is meer! Met het Vriendenvoordeelprogramma kunnen Vrienden sparen voor bijzondere evenementen, arrangementen, workshops en rondleidingen bij Singer thuis.

Weet u ook dat onze museumwinkel, de Singer Shop, georganiseerd wordt door de Vrienden en dat de gehele opbrengst van de winkel ten goede komt aan het museum?

En natuurlijk niet te vergeten de Singer Prijs. Dit is een tweejaarlijkse oeuvreprijs voor een hedendaagse Nederlandse kunstenaar uitgereikt door de Vrienden. De prijs bestaat uit een tentoonstelling en de verwerving van een kunstwerk voor de museumcollectie. Op 25 juni 2022 werd de prijs uitgereikt aan beeldend kunstenaar Klaas Gubbels.

Welke voordelen heb ik als Vriend?

  • Gratis toegang tot het museum
  • Met uw supporterspas staat u nooit meer in de rij
  • Voorrang en korting bij theaterboekingen
  • Uitnodigingen voor exclusieve previews en evenementen
  • U ontvangt twee keer per jaar een uitnodiging voor de speciale Vrienden Shop Avond. Tijdens deze avond ontvangen Vrienden 20% op alle artikelen uit de Singer Shop.
  • De mogelijkheid om hedendaagse kunst te lenen bij de Artotheek
  • Bij iedere aankoop in de Singer Shop spaart u als Vriend voor (een van die) mooie belevenissen bij Singer thuis. Voorbeelden van eerdere belevenissen: een prive-rondleiding waarin men meer te weten kwam over de totstandkoming van een tentoonstelling, een kijkje achter de schermen van het theater, een Singer proeverij in de tuinkamer van de nieuwe Nardinczalen. Klik hier voor meer informatie.


Wat kost het?

De vriendschap is 120,- euro per jaar (voor 2 personen en 2 kinderen tot 18 jaar).
Een hogere bijdrage is vanzelfsprekend welkom.

U kunt er ook voor kiezen om uw contributie te schenken voor een periode van tenminste 5 jaar via een periodieke schenking. Dit is mogelijk vanaf een bedrag van € 250,- en is geregeld in de Geefwet. Hoe werkt de Geefwet en wat zijn de fiscale voordelen voor u? We leggen het u graag uit. U kunt hier het belastingformulier ten behoeve van deze periodieke schenking downloaden.

Vriend worden?

Laat het ons weten via het onderstaande aanmeldformulier of neem telefonisch contact op met 035 - 5393939.

TIP! Geef een vriend een Singer Vriendschap cadeau!

Aanmeldformulier Supporter van Singer Laren

Verschillende keuzes, lidmaatschap: *
Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct
Machtiging