Prikkelarm @ Singer

Prikkelarme avondopenstelling
Wed 4 Sep 18:00 - 20:00
4 Sep
18:00 - 20:00

Prikkelarm @ Singer woensdag 10 april & 4 september 2024 van 18.00 uur tot 20.30 uur 

Prikkelarme avondopenstelling 

Voor wie? 
Als je prikkelgevoelig bent door bijvoorbeeld autisme, NAH, burn-out, depressie of ziekte is museumbezoek tijdens reguliere openingstijden soms niet mogelijk. Voor deze mensen organiseren wij een prikkelarme avond openstelling. 

Wat kun je verwachten?

* Openstelling na reguliere openingstijden (18.00 – 20.30 uur)
* Rustige entree via Villa de Wilde Zwanen
* Weinig mensen
* Twee rustruimtes
* Bankjes in bijna elke museumzaal
* Krukjes om mee te nemen op zaal
* Behulpzaam personeel met herkenbare button
* Koffie en thee in de rustruimte 
* Gratis audiotour voor eigen device 
* Voorbereidend beeldverhaal 

Voorbereidend beeldverhaal

U kunt hier een voorbereidend beeldverhaal downloaden om uw bezoek aan ons museum voor te bereiden. Het is een visuele gids die u door het museum leidt en een bezoek visueel maakt. Daarin zit ook een prikkelplattegrond, deze biedt een overzichtelijke looproute, per ruimte aangegeven hoeveel en welke prikkels er zijn en er zijn rustruimtes op aangegeven.

Tickets en tijdslots 
Een tijdslot is voor deze avond verplicht. Klik hierboven op de gele knop 'Tickets'. Een kaartje voor deze avond kost € 9 per persoon. Met een museumkaart heeft u gratis toegang, boek dan wel een tijdslot. 
U kunt op eigen gelegenheid het museum bezoeken, er is een prikkelarme audiotour, via QR code vooraf te downloaden en beluisteren op eigen telefoon of tablet. Heeft u vragen, neem dan vooraf contact op met Sophie Valkenier via svalkenier@singerlaren.nl.

Agenda 
Kijk in de agenda voor onze volgende prikkelarme ochtend- of avondopenstellingen. 

Toegankelijkheid 
Informatie over onze toegankelijkheid en praktische informatie voor rolstoelgebruikers vind u hier
Singer Laren wil graag toegankelijk zijn. We zijn ons ervan bewust dat we dat nog niet voor iedereen zijn. Wilt u graag op bezoek komen maar ervaart u een drempel? Neem dan gerust contact met ons om te kijken hoe we kunnen helpen. We bespreken graag samen de wensen, behoeften en mogelijkheden. Ook voor vragen over de educatieve programma’s van Singer Laren kunt u mailen naar Sophie Valkenier, medewerker Educatie & Inclusie, svalkenier@singerlaren.nl.