Keep an Eye Jazzconcerten

Het begint een traditie te worden.....'de Singer Swinging Sundays op de eerste zondag van de maand'. Dat betekent jazz in villa 'De Wilde Zwanen' onder het genot van een drankje, bitterballen, brandend haardvuur en een beetje geroezemoes op de achtergrond. De ideale zondagmiddag:-) De jazzconcerten worden verzorgd door de Keep an Eye foundation om jong jazztalent een podium te bieden. Hoe mooi is dat!

Singer Laren volgt de richtlijnen van het RIVM en heeft allerlei maatregelen genomen om u een veilig en plezierig bezoek te bieden. Het is daarom nodig uw kaarten te reserveren. Een kaartje voor een concert is €5,- inclusief een consumptie (excl. €3,50 transactiekosten). Voor €12,50 boekt u een kaartje inclusief een overheerlijke borrelplank (excl. €3,50 transactiekosten). De villa is exclusief gereserveerd voor het concert en er zijn 50 plaatsen.

Klik hier voor een overzicht van alle Singer Swining Sundays.

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', is een citaat van Joan Miró. Maar als startend creatief talent is dat soms niet eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten ontplooien! Samen met toon- en kleuraangevende opleidingen en festivals in Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen, door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en kent geen enkel commercieel belang.