Een complete avond uit

Singer Laren biedt U graag een complete avond uit.
Op enkele speciaal geselecteerde avonden in het jaar kunt u dineren in Villa De Wilde Zwanen, in de winterkas of op het gezellige terras, voorafgaand aan de voorstelling. Het horecateam van Singer Laren heet u in samenwerking met chef-kok Annakee van harte welkom bij onze theaterdiners.

Klik hier voor een overzicht van alle complete avondjes uit. 

Singer restaurant

Bij het boeken van een aantal geselecteerde voorstellingen kunt u om 18.00 uur een overheerlijk 3-gangen keuzediner boeken. U bestelt het 3-gangen keuzediner voor € 39,50 incl. koffie/excl. dranken.

Singer plateservice

Wilt u niet hoeven haasten om op tijd te zijn voor de voorstelling? Kom dan lekker een hapje eten in Singer Laren zelf!

Bij het boeken van een geselecteerde voorstelling kunt u de plateservice voor € 25,00 (incl. dessert/koffie) mee bestellen.

De Tiffany Tafel

Gaat u alleen naar een theatervoorstelling en wilt u graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan aan bij De Tiffany Tafel: de ontmoetingsplek om samen naar een voorstelling te gaan. 

U wordt om 18.00 uur in Villa De Wilde Zwanen verwelkomd door een gastvrouw/heer om daarna samen met andere gasten* te genieten van een diner samengesteld door onze chef-kok Annakee Sevenster.

Reserveren

Geef bij de bestelling van uw theaterkaarten aan bij welke voorstelling u wilt aanschuiven aan de Tiffany Tafel. Dat kan via de website bij het boeken van uw kaarten, telefonisch (035 – 5393939) of via e-mail: theaterkassa@singerlaren.nl