Een complete avond uit

Singer Laren biedt U graag een complete avond uit.
Op enkele speciaal geselecteerde avonden in het jaar kunt u dineren in Villa De Wilde Zwanen, in de winterkas of op het gezellige terras, voorafgaand aan de voorstelling. Het horecateam van Singer Laren heet u in samenwerking met chef-kok Annakee van harte welkom bij onze theaterdiners.

Klik hier voor een overzicht van alle complete zomer avondjes uit met een hapjesbuffet. 

Klik hier voor een overzicht van alle complete avondjes uit. 

Singer restaurant

Bij het boeken van een aantal geselecteerde voorstellingen kunt u om 18.00 uur een overheerlijk 3-gangen keuzediner boeken. U bestelt het 3-gangen keuzediner voor € 39,00 incl. koffie/excl. dranken.

Singer plateservice

Wilt u niet hoeven haasten om op tijd te zijn voor de voorstelling? Kom dan lekker een hapje eten in Singer Laren zelf! Wij serveren een heerlijke risotto met venkel, citroen en doperwt. Op de avond kunt u kiezen voor de optie met pecorino, met zalm of met varkenssaucijs.

Bij het boeken van een geselecteerde voorstelling kunt u de plateservice voor € 19,50 (incl. theaterdrankje) mee bestellen.

De Tiffany Tafel

Gaat u alleen naar een theatervoorstelling en wilt u graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan aan bij De Tiffany Tafel: de ontmoetingsplek om samen naar een voorstelling te gaan. 

U wordt om 18.00 uur in Villa De Wilde Zwanen verwelkomd door een gastvrouw/heer om daarna samen met andere gasten* te genieten van een diner samengesteld door onze chef-kok Paul Liefferink. 

Reserveren

Geef bij de bestelling van uw theaterkaarten aan bij welke voorstelling u wilt aanschuiven aan de Tiffany Tafel. Dat kan via de website bij het boeken van uw kaarten, telefonisch (035 – 5393939) of via e-mail: theaterkassa@singerlaren.nl