Ashton Brothers

BROTHERS
Reprise
Thu 20 Mar 20:15
20 Mar
20:15
  • 20 Mar
    20:15
    Theaterzaal

Ashton Brothers: BROTHERS

Met hun gloednieuwe show brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar. Aan de tribe die ze samen vormen en die al ruim twintig jaar de zalen in binnen- en buitenland platspeelt. De stuntmannen, evenwichtskunstenaars en muzikale multitalenten bestormen opnieuw het podium met alles wat ze hebben, dwars door de fysieke grenzen van het theater, dwars door ruimte en tijd, met huid en haar, in een rechte lijn naar je hart. Met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistisch variété” (De Telegraaf) creëren ze hun eigen universum van magie, muzikaliteit en spectaculaire en hilarische toeren. ‘BROTHERS’ geeft je een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

“Cirque du Soleil, eat your heart out. Ashton Brothers overtreffen alles.” (Theaterkrant)

Regie: Peter de Baan | met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker | kostuums en decor: Jan Aarntzen | lichtontwerp: Claus den Hartog | light director: Jasper Claessens | geluidsontwerp: Peter Kolsters | geheim wapen: Mees van Pelt

 

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Op een aantal geselecteerde avonden kan je, voorafgaand aan de voorstelling, een hapje eten in de sfeervolle villa van Singer Laren. Let op, bij het reserveren van een tafel is geen theaterticket of museumticket inbegrepen. Vanaf 17:30 uur is het mogelijk een tafel te reserveren. Je kiest zelf je gerechten kiezen uit het met zorg door de chef Annakee Vos- Sevenster samengestelde theatermenu.

Let op dat je de juiste datum selecteert bij het boeken!

Reserveren diner

 

 

 

 

Magistrale beheersing, idiotie, verbazing en verbroedering zorgen voor spanning en sensatie in het theater

Scenes Magazine *****