Agatha Christie’s Murder on The Nile

De ultieme whodunit
Sat 14 Dec and Sun 15 Dec
14 Dec
and
15 Dec

Agatha Christie’s Murder on The Nile: De ultieme whodunit

Na het succes van de theateradaptaties van ‘The Mousetrap’ en ‘Murder on the Orient Express’, is het dit keer de beurt aan ‘Murder on the Nile’. Een prachtige cast voert je mee naar de schilderachtige Nijl waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen in een moordmysterie, georkestreerd door de Grande Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt. Alle passagiers staan op scherp, iedereen kan schuldig zijn. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennyfather te dicht bij de waarheid komt. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? Een spannende, eigentijdse whodunit, die je meeneemt op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen.

Regie: Jasper Verheugd | spel: Stanley Burleson, Anne Blok, Rick Engelkes/Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi