Eric Vaarzon & MORÈL 

COLORS
Première
Fri 25 Oct 20:15
25 Oct
20:15
  • 25 Oct
    20:15
    Theaterzaal

Eric Vaarzon & MORÈL: COLORS

Who’s afraid of red, yellow and blue in green

“Eric Vaarzon Morel, de flamencogitarist, die met zijn rechterhand het geluid van een kudde dravende paarden uit zijn klankkast kan halen, en met zijn linkerhand – tegelijkertijd – een denkbeeldig lenteblaadje aan de boom kan laten ritselen.” Zo omschreef Het Parool het fabelachtige spel van de ongekroonde koning van de flamenco in Nederland. Volgens HP De Tijd “lijkt zijn instrument bespannen met de snaren van zijn ziel; altijd trouw aan zichzelf gebleven ontroeren zijn energie, eigenzinnige invoelendheid en muzikale schilderingen zijn publiek steeds weer”.

MORÈL – alter ego van zijn dochter Eline Vaarzon Morel – ontwikkelde haar eigen genre door alternative dark pop te mixen met flamenco en oosterse melodieën. In ‘COLORS’ mengen de kunstschilder op de gitaar en een jonge, verfijnde singer-songwriter de vele kleuren op hun muzikale palet tot een bonte verscheidenheid.

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Op een aantal geselecteerde avonden kan je, voorafgaand aan de voorstelling, een hapje eten in de sfeervolle villa van Singer Laren. Let op, bij het reserveren van een tafel is geen theaterticket of museumticket inbegrepen. Vanaf 17:30 uur is het mogelijk een tafel te reserveren. Je kiest zelf je gerechten kiezen uit het met zorg door de chef Annakee Vos- Sevenster samengestelde theatermenu.

Let op dat je de juiste datum selecteert bij het boeken!

Reserveren diner