Pieter Derks

De oudejaars
Fri 18 Oct 20:15
18 Oct
20:15

Pieter Derks - De oudejaars

Voorstelling na voorstelling, avond aan avond bewijst Pieter Derks dat hij de koning is van actuele grappen. Niemand die zo boven op de tijdgeest zit als Pieter en dat komt goed uit in ‘De oudejaars’, waarin het jaar genadeloos gefileerd wordt in een stortvloed aan grappige overwegingen en afgewogen grappen. 
Het jaar is (bijna) voorbij, het land snakt naar verlossing, naar iemand die op magistrale wijze alle gebeurtenissen in een ander licht kan zetten, onze woede in woorden kan vatten, onze wanhoop omtovert tot poëzie, iemand die in elke grap een rake klap uit kan delen, die ons lot kan bezingen, ons hart kan verzachten, ons troost en verlichting kan brengen en daarnaast ook nog een puike oliebol kan serveren. Maar goed. Pieter Derks is ook leuk.

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Op een aantal geselecteerde avonden kan je, voorafgaand aan de voorstelling, een hapje eten in de sfeervolle villa van Singer Laren. Let op, bij het reserveren van een tafel is geen theaterticket of museumticket inbegrepen. Vanaf 17:30 uur is het mogelijk een tafel te reserveren. Je kiest zelf je gerechten kiezen uit het met zorg door de chef Annakee Vos- Sevenster samengestelde theatermenu.

Let op dat je de juiste datum selecteert bij het boeken!

Reserveren diner