Valentina Tóth

Wildbloei
Sat 7 Dec 20:15
7 Dec
20:15
  • 7 Dec
    20:15
    Theaterzaal

Valentina Tóth: Wildbloei

Regie: Stephanie Louwrier | muziek: Valentina Tóth en Gilles Vandecaveye | decor en lichtontwerp: Gilles Pollak | kostuumontwerp: Aidan Abnet | spelcoaching: Matthias van de Brul

Valentina Tóth won in 2022 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2023. Haar eerste avondvullende voorstelling ‘Wildbloei’, een ode aan de hysterische vrouw, kreeg vijf sterren in NRC en de Volkskrant. In deze tragikomische, muzikale onewomanshow verkent Valentina de clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. 

 

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Op een aantal geselecteerde avonden kan je, voorafgaand aan de voorstelling, een hapje eten in de sfeervolle villa van Singer Laren. Let op, bij het reserveren van een tafel is geen theaterticket of museumticket inbegrepen. Vanaf 17:30 uur is het mogelijk een tafel te reserveren. Je kiest zelf je gerechten kiezen uit het met zorg door de chef Annakee Vos- Sevenster samengestelde theatermenu.

Let op dat je de juiste datum selecteert bij het boeken!

Reserveren diner

Een unieke performance van megatalent Valentina Tóth

de Volkskrant *****