De Gorgels

Familievoorstelling naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer.
6+jaar
Sat 11 Jan
11 Jan

De Gorgels

Familievoorstelling naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer.

De familievoorstelling ‘De Gorgels’ is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van cabaretier Jochem Myjer, in 2016 winnaar van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Heerlijk dat dit fantasierijke en spannende avontuur nu ook in het theater te zien is.

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is. Zulke wezentjes bestaan niet. Maar Melle weet het zeker: Gorgels bestaan echt! Met zijn superogen gaat hij op onderzoek uit en beleeft hij de spannendste avonturen. Helemaal alleen, maar dat is voor Melle geen probleem.

naar: ‘De Gorgels’ van Jochem Myjer | bewerking: Jos Thie | regie: Oscar de Boer en Jos Thie | spel: Billy de Walle, Kim van Zeben, Sven Blom, Jenell Tedjai en John Buijsman | decorontwerp: Catharina Scholten | lichtontwerp: Marc Heinz