Rondleiding

door de beeldentuin
Individueel te boeken
Sat 15 Jun - Sat 19 Oct
15 Jun
-
19 Oct

Een rondleiding door de Piet Oudolf beeldentuin

De beeldentuin van Singer Laren, ontworpen door de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf, is een prachtige beeldentuin die theater, villa en museum met elkaar verbindt. Tijdens een tuinrondleiding vertelt de tuingids u meer over het ontwerp en de bijzondere beplantingen, maar ook over de beelden en de bijzondere historie van Anna en William Singer. Piet Outdolf ontwierp voor Singer Laren zijn eerste beeldentuin. Wat maakt de Singertuin een beeldentuin en hoe heeft Oudolf daar met de beplantingen rekening mee gehouden? Tijdens een tuinrondleiding ontdekt u het allemaal.

Wanneer: woensdag en zaterdag om 10.30 - 11.30 uur.

Kosten: € 8,95 per persoon.

U kunt een datum selecteren door op 'Data' te klikken.

Privérondleiding
Het is ook mogelijk om met een gezelschap (bijv. tuinclub) een aparte tuinrondleiding te reserveren. Dit kan in overleg en tijdens openingstijden van de tuin, dinsdag t/m zondag 09.30-18.00 uur. Een privérondleiding door de tuin kost € 100,00 voor maximaal 15 deelnemers en wordt gedaan via een fluistersysteem. Reserveren kan via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39. 

 

Tuintour
Benieuwd naar de geschiedenis van de tuin, de kunst of juist het ontwerp en de beplanting van Piet Oudolf? U ontdekt het met de Singer Tuintour. De tour bestaat o.a. uit een audiogedeelte, ingesproken door onze museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm. 

- Ga met uw smartphone (alleen te gebruiken met uw mobiele telefoon) naar singerlaren.uwmuseumgids.nl
- Blader door de app en ontdek wat u leuk vindt
- Lees, kijk of luister thuis op je gemak nog eens verder

 Hulp nodig? Bij de ingang staat een groot geel bord met informatie, of vraag een van onze medewerkers.

Related themes