Supporters bij Singer thuis

Singer Laren kent diverse supportersgroepen. Er zijn leden, Vrienden, Young Singers, Fellows en bedrijven die sponsoren. Verschillende groepen mensen die Singer een warm hart toedragen, voor Singer allemaal belangrijk. Je zou ze de huisvrienden en stamgasten van Singer Laren kunnen noemen. Bij de haard, aan de eettafel of in de tuin ontvingen Anna en William Singer in de eerste helft van de vorige eeuw hun gasten. Samen vierden ze de kunsten.

 

Ook nu ontvangt Singer Laren nog steeds veel vrienden. Vrienden die bij Singer thuis genieten, plezier maken, die helpen en meedenken. Het zijn supporters die Singer hard nodig heeft om de museumcollectie in stand te houden en om tentoonstellingen, voorstellingen en bijzondere evenementen te organiseren.

 

Supporters hebben gratis toegang tot het museum: met hun supporterspas mogen ze direct naar binnen en staan ze nooit in de rij. Ze krijgen korting op theaterkaartjes en voorrang bij het boeken. Bovendien worden ze uitgenodigd voor exclusieve previews, openingen en bijzondere evenementen.

 

Komt u met plezier in Singer Laren, houdt u van kunst en cultuur en ontmoet u graag andere mensen? Word dan lid van de leukste supportersgroepen in 't Gooi en geniet van de vele extra's die Singer Laren u te bieden heeft. Op de volgende pagina's vindt u informatie over de diverse supportersgroepen van Singer Laren.