Kaartverkoop theater

Bestel uw kaarten online

Via onze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen. U kunt kiezen voor online toegangsbewijzen of voor het opsturen van uw toegangsbewijzen per post. Voor het toesturen van toegangsbewijzen per post rekenen wij € 1,95 per bestelling.
Indien een voorstelling plaatsvindt binnen 7 dagen sturen wij de kaarten niet meer op. U kunt de kaarten dan op de dag van de voorstelling ophalen aan de kassa. De betaling van uw toegangsbewijzen geschiedt via iDEAL of creditcard. Na betaling worden de toegangsbewijzen per mail toegestuurd.

Kom langs bij de kassa

De kassa in Singer Laren is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur (maandag gesloten). Bij voorstellingen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Bestel uw kaarten telefonisch

Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 16.30 uur. Tel: 035 - 539 39 33 (maandag gesloten). 
Indien u toegangsbewijzen telefonisch bestelt, krijgt u van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee u de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij u de bestelde toegangsbewijzen toe.

Bestel uw kaarten via de mail

E-mail: kassa@singerlaren.nl
Indien u toegangsbewijzen per mail bestelt, krijgt u van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee u de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij u de bestelde toegangsbewijzen toe.

Gereserveerde toegangskaarten binnen zeven dagen ophalen

Gereserveerde toegangsbewijzen dienen binnen zeven dagen vanaf de datum van reservering te zijn afgehaald. Indien u kaarten afhaalt met korting, dient u de Singer-lidmaatschapskaart gereed te houden. Gereserveerde toegangsbewijzen voor voorstellingen die binnen zeven dagen plaatsvinden, dienen binnen drie werkdagen, doch uiterlijk één dag voor de voorstelling te worden afgehaald aan de kassa.

CJP & BankGiro Loterij VIP kaart korting

Jongeren met een CJP-kortingspas en BankGiro Loterij VIP kaart houders krijgen €2,50 korting op alle voorstellingen. Deze korting is alleen geldig op toegangsbewijzen die aan de kassa gekocht worden.

Ophalen toegangsbewijzen

De kassa van het theater is ook altijd één uur voor de aanvang van de voorstelling geopend. U kunt de gereserveerde toegangsbewijzen, op de dag van de voorstelling, afhalen tot uiterlijk een half uur voor aanvang. Daarna worden niet opgehaalde toegangsbewijzen verkocht.

Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen

Bij uitverkochte voorstellingen kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er plaatsen vrijkomen, wordt u gebeld. Dan geldt: dezelfde dag halen en betalen.

Bent u verhinderd?

Dan kunt u de toegangsbewijzen teruggeven. De toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van Singer Laren. Indien u supporter bent ontvangt u van ons een tegoed wat op uw supporterspas wordt gezet. Indien u geen lid bent van Singer Laren heeft u geen recht op restitutie. U mag uw kaarten ruilen voor een andere voorstelling. Indien deze voorstelling duurder is dient u bij te betalen.

Verloren of vergeten toegangsbewijzen

Mocht u uw toegangsbewijs hebben verloren of zijn vergeten, dan verstrekken wij (onder voorbehoud en uitsluitend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling op vertoon van een geldig legitimatiebewijs) duplicaat toegangsbewijzen. Hiervoor wordt eenmalig € 1,95 in rekening gebracht. Het voor u uitprinten van een online toegangsbewijs valt onder deze service en hiervoor wordt eenmalig € 1,95 in rekening gebracht.

Podiumcadeaukaart en Singer Laren Cadeaukaart

Bij de kassa van Singer Laren is de Podium Cadeaukaart te koop en kan de kaart als betaalmiddel gebruikt worden.

Ook kan de Singer Laren Cadeaukaart als betaalmiddel gebruikt worden. De Singer Laren Cadeaukaart is verkrijgbaar in de Singer Shop. Klik hier voor meer informatie over de 'Singer Laren Cadeaukaart'.

Singer Laren

KVK-nummer - 32022688
BTW nummer NL003016481B01

Aansprakelijkheid theaterprogramma

Het theaterprogramma is met grote zorg samengesteld, fouten en wijzigingen in de voorstellingsgegevens en toegangsprijzen zijn echter niet uitgesloten. Het is ook mogelijk dat er veranderingen/wijzigingen in de cast kunnen plaatshebben. Singer Laren kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Singer Laren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de zichtlijnen van decors en voor de sterkte en kwaliteit van de elektronische geluidsweergave, zoals deze door de regie worden bepaald.

Theaterkaartjes veilig kopen

Waar kun je veilig kaarten voor theatervoorstellingen kopen en waar beslist niet?
De antwoorden zijn terug te vinden op de website: www.weetwaarjekoopt.nl.
Deze website is enkele jaren geleden door artiesten en officiële kaartverkopers opgezet om de verkoop van kaarten met woekerwinsten te voorkomen.