Mede dankzij onze sponsoren kan Singer Laren de collectie onderhouden, bijzondere aankopen doen, spraakmakende tentoonstellingen organiseren en educatieve projecten opzetten.

Hoofdsponsors

ABN AMRO
Sinds 1992 is ABN AMRO hoofdsponsor van Singer Laren. Deze duurzame relatie is afgelopen week verlengd tot en met 31 december 2021.

Een museum, met een schitterend in 2017 verbouwd theater en een door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin, maakt Singer Laren uniek in haar soort”, zegt Ilona Roolvink, Sr. Brand Activation Manager Kunst & Cultuur van ABN AMRO, over de samenwerking met Singer Laren. “We merken dat onze relaties het waarderen om uitgenodigd te worden in Singer Laren.”

Evert van Os, algemeen directeur van Singer Laren: “Als museum en theater investeren we altijd in de lange termijn. Wij zijn blij met de duurzame relatie met ABN AMRO van meer dan 26 jaar. In die jaren hebben we veel meegemaakt en ABN AMRO heeft al die jaren als een betrouwbare partner aan onze zijde gestaan. We voelen ons nu gesteund door het verlenging van dit partnership.

 Evert van Os (links) en Ilona Roolvink (foto: Hannie Verhoeven)

BANKGIRO LOTERIJ
Singer Laren is beneficiënt van de BankGiro Loterij. Het museum ontvangt jaarlijks een bedrag waarmee het belangrijke aankopen kan doen die de collectie aanvullen en verrijken. In 2016 kocht Singer Laren met behulp van de Bankgiro Loterij het werk Ploegen van Bart van der Leck, in 2017 Landschap bij Laren van Herman Kuijt het schilderij Bild, nr. 86 van Jacoba van Heemskerck en in 2018 Takken met appels van Charley Toorop.

Overige sponsors

Gemeente Laren
Gilde Healthcare
Egeria
De Hoge Dennen Holding B.V.
McKinsey & Company Netherlands
NautaDutilh
Egon Zehnder International
PwC