Mede dankzij onze sponsoren kan Singer Laren de collectie onderhouden, bijzondere aankopen doen, spraakmakende tentoonstellingen organiseren en educatieve projecten opzetten.

 

Hoofdsponsors

ABN AMRO
Op 18 april 2016 ondertekenden Johan van Hall, vicevoorzitter en lid Raad van Bestuur van ABN AMRO en Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren het hernieuwde hoofdsponsorcontract. De partijen bezegelden een langdurige samenwerking die al meer dan 25 jaar bestaat.

 

Johan van Hall: “ABN AMRO en cultuur gaan al heel lang en heel goed samen. Onze sponsoring zorgt ervoor dat kunst, muziek, design en theater een zo breed mogelijk publiek bereiken. Onze lange relatie gaat verder dan alleen maar sponsoring, wij willen partner zijn van Singer Laren en onze kennis en netwerk delen. Daarom zijn we dan ook verheugd te kunnen zeggen dat we opnieuw voor langere termijn een samenwerking met Singer Laren zijn aangegaan.”

 

 

In het Singer Laren Magazine leest u op pagina 84-85 een interview met Kees van Dijkhuizen, CEO ABN AMRO over de samenwerking met Singer Laren.

 

BANKGIRO LOTERIJ
Singer Laren is beneficiënt van de BankGiro Loterij. Het museum ontvangt jaarlijks een bedrag waarmee het belangrijke aankopen kan doen die de collectie aanvullen en verrijken. In 2016 kocht Singer Laren met behulp van de Bankgiro Loterij het werk Ploegen van Bart van der Leck, in 2017 Landschap bij Laren van Herman Kuijt het schilderij Bild, nr. 86 van Jacoba van Heemskerck en in 2018 Takken met appels van Charley Toorop.

 

Overige sponsors

Gemeente Laren
Gilde Healthcare
Egeria
De Hoge Dennen Holding B.V.
McKinsey & Company Netherlands
NautaDutilh
Egon Zehnder International
PwC