Congres

De prachtige museumzalen, de klassieke villa en het nieuwe theater bieden volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. De centrale ligging, de gratis parkeergelegenheid en de theaterzaal met 400 zitplaatsen, maken Singer Laren de ideale locatie voor uw congres.


Niet voor niets zijn wij de 'meest centraal gelegen congreslocatie van Nederland'.*

 

Verrijk het programma
Er zijn verschillende mogelijkheden om het programma te verrijken: trakteer uw gasten op een diner tussen de kunstwerken en een bezoek aan de tentoonstelling. U kunt ervoor kiezen om uw gasten een rondleiding door de tentoonstellingen aan te bieden, maar ook  een bezoek op eigen gelegenheid behoort tot de mogelijkheden. Dit bezoek kan zowel binnen als buiten de vaste openingstijden plaatsvinden. Door het afwisselende tentoonstellingsaanbod is uw bezoek aan Singer Laren altijd verrassend.
 

U kunt uw gasten aan het einde van uw evenement een goodiebag met een blijvende herinnering meegeven. De Singer Shop adviseert u graag bij de samenstelling.

 

*dit blijkt uit onderzoek van het VPRO-programma Nederland van Boven in samenwerking met Object Vision en Goudappel Coffeng.