Catering

Singer Laren werkt samen met drie ‘preferred’ cateraars.

 

U bent vrij om in overleg te kiezen voor een andere cateraar. Onze afdeling Locatieverhuur kan u bij de cateringkeuze van een passend advies voorzien.

 

Maison van den Boer is een betrouwbare innovatieve partner bij grote projecten, NieuwZuijd kenmerkt zich door ambachtelijke gerechten van hoogstaande kwaliteit bereid met lokale producten uit ’t Gooi en MPS is een tot de verbeelding sprekende party cateraar die altijd weet te verrassen.


MPS I food & design
“Sinds een aantal jaren verzorgen wij voor vaste opdrachtgevers de events in Singer Laren. En met veel plezier mag ik wel zeggen. Singer Laren straalt kwaliteit uit en staat open voor nieuwe ideeën. Daar vinden wij elkaar. Want de wereld verandert. Ook op food gebied. En het is aan ons om te zorgen dat dit goed en passend vertaald wordt. Dat is het kunstwerk dat wij graag inbrengen.“ Erwin Verschoor, directeur MPS I food & design.

 

NieuwZuijd Catering
"Wij voelen ons bijzonder vereerd dat we onlangs de samenwerking met Singer Laren weer hebben mogen verlengen en zien dit als een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren. Trots staan we naast de andere twee gerenommeerde prefferred suppliers Maison van den Boer en MPS.” Françoise Nieuwland, directeur NieuwZuijd Catering


Maison van den Boer
Singer Laren is meer dan een prachtig museum, het is een unieke plek waar je graag een speciaal en onderscheidend event wil organiseren. Maison van den Boer is 1 van de 3 partners die invulling kan geven aan dit moment. Met veel plezier tonen wij u onze ‘collectie’, maatwerk is wat ons drijft.” Jeroen Enzerink, algemeen directeur Maison van den Boer.