Plan uw bezoek aan Kees van Dongen

Vanzelfsprekend zijn we zeer blij met de mooie recensies en reacties op de Kees van Dongen tentoonstelling.

Door de overweldigende belangstelling kan het op gezette tijden druk zijn rond en in Singer Laren. Graag wijzen wij u op het volgende:

  • Het reserveren van een ticket met tijdslot/ starttijd is verplicht. Zo kunnen we iedereen een prettig bezoek aan de tentoonstelling bieden. U kunt hier uw tickets reserveren.
  • Tijdens de Kees van Dongen tentoonstelling zijn we ook op maandag geopend, van 9.30 tot 17.30 uur. Op maandag zijn er vaak nog meerdere tijdsloten beschikbaar.
  • Nu 2 EXTRA dinsdagavond openstellingen: Het museum is open tot 21.00 uur op 25 april & 2 mei
  • We organiseren gedurende de tentoonstellingsperiode een aantal keer een prikkelarme openstelling. De bezoekersaantallen en prikkels worden daarbij zoveel mogelijk beperkt. Kaartjes worden vooraf online verkocht, zodat we de aantallen kunnen spreiden. U vindt hier meer informatie.
  • Bereikbaarheid/parkeren: kijk op singerlaren.nl/bereikbaarheid voor uw bezoek aan Singer Laren met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Let op: het kan erg druk zijn op de parkeerplaats van Singer Laren; hier vindt u een kaartje met diverse parkeermogelijkheden op loopafstand.

    We wensen u een inspirerend bezoek aan Singer Laren!