Theater 2023 -2024

Kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Bekijk hier het nieuwe theaterprogramma seizoen 2023 - 2024

Bestel uw kaarten online

Via onze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen.
De betaling van uw toegangsbewijzen geschiedt via iDEAL of creditcard. Na betaling worden de toegangsbewijzen per mail toegestuurd.

Kom langs bij de kassa

De kassa in Singer Laren is geopend van dinsdag t/m zondag van 09.30 – 17.00 uur (maandag gesloten). Bij voorstellingen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Bestel uw kaarten telefonisch

Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag t/m zondag van 09.30 tot 17.00 uur. Tel: 035 - 539 39 33 (maandag gesloten). 
Indien u toegangsbewijzen telefonisch bestelt, krijgt u van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee u de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij u de bestelde toegangsbewijzen per mail toe.

Bestel uw kaarten via de mail

E-mail: theaterkassa@singerlaren.nl
Indien u toegangsbewijzen per mail bestelt, krijgt u van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee u de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij u de bestelde toegangsbewijzen toe.

KINDERPRIJZEN  

Kinderprijzen gelden t/m 12 jaar. 

Bent u verhinderd?

Dan kunt u de toegangsbewijzen teruggeven. De toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van Singer Laren. Indien u supporter bent ontvangt u van ons een tegoed wat op uw supporterspas wordt gezet. Indien u geen lid bent van Singer Laren heeft u geen recht op restitutie. U mag uw kaarten ruilen voor een andere voorstelling. Indien deze voorstelling duurder is dient u bij te betalen.

Verloren of vergeten toegangsbewijzen

Mocht u uw toegangsbewijs hebben verloren of zijn vergeten, dan verstrekken wij (onder voorbehoud en uitsluitend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling op vertoon van een geldig legitimatiebewijs) duplicaat toegangsbewijzen.

Podium cadeaukaart en Singer Laren Cadeaukaart

Bij de kassa van Singer Laren is de Podium Cadeaukaart te koop en kan de kaart als betaalmiddel gebruikt worden.


Ook kan de Singer Laren Cadeaukaart als betaalmiddel gebruikt worden. De Singer Laren Cadeaukaart is verkrijgbaar in de Singer Shop. Klik hier voor meer informatie over de 'Singer Laren Cadeaukaart'.

Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen

Bij uitverkochte voorstellingen kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er plaatsen vrijkomen, wordt u gebeld. Dan geldt: dezelfde dag halen en betalen.

Singer Laren

KVK-nummer - 32022688
BTW nummer NL003016481B01

Aansprakelijkheid theaterprogramma

Het theaterprogramma is met grote zorg samengesteld, fouten en wijzigingen in de voorstellingsgegevens en toegangsprijzen zijn echter niet uitgesloten. Het is ook mogelijk dat er veranderingen/wijzigingen in de cast kunnen plaatshebben. Singer Laren kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Singer Laren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de zichtlijnen van decors en voor de sterkte en kwaliteit van de elektronische geluidsweergave, zoals deze door de regie worden bepaald.

Theaterkaartjes veilig kopen

Waar kun je veilig kaarten voor theatervoorstellingen kopen en waar beslist niet?
De antwoorden zijn terug te vinden op de website: www.weetwaarjekoopt.nl.
Deze website is enkele jaren geleden door artiesten en officiële kaartverkopers opgezet om de verkoop van kaarten met woekerwinsten te voorkomen.