c/o Pictoright Amsterdam 2022

Van Dongen-middag op zaterdag 11 februari

Hoe lukt het de jonge kunstenaar Kees van Dongen om door te breken in Parijs en in korte tijd uit te groeien tot één van de meest beroemde kunstenaars van de twintigste eeuw? Deze vraag staat momenteel centraal in de Kees van Dongen tentoonstelling. Om de meester eens goed in de spotlights te zetten, organiseren we 11 februari een heuse Van Dongen-middag. Bezoekers die Van Dongen heten, uit de Noord-Brabantse gemeente Dongen komen, in of aan de Kees van Dongenstraat, -laan of -weg wonen mogen 11 februari de tentoonstelling gratis bezoeken. 

Meet & Greet en foto met cabaretière Lenette van Dongen

Bovendien mogen alle 'Van Dongens' om 16.00 uur op de foto met cabaretière Lenette van Dongen. Zij staat ’s avonds in het theater van Singer Laren met de voorstelling ‘Dat doet ze anders nooit’ (uitverkocht).

Dus: alle Van Dongens verzamelt u!
 
Iedereen die aan de voorwaarden voldoet, kan via onderstaande button een gratis ticket reserveren met de promotiecode vandongen2023; dit is verplicht (vol=vol).

Boek hier een 'Van Dongen-middag' ticket >>

Selecteer een regulier ticket en vul in het scherm waar je afrekent, de promotiecode vandongen2023 in. 11 februari kun je op vertoon van dit ticket en je legitimatie en/of adresbewijs gratis het museum in.