Touroperators

Bezoek Singer Laren als (touroperator) groep

Groepen vanaf 15 personen betalen in Singer Laren een gereduceerd tarief van € 15,00 per volwassene. Per groep is er 1 gratis ticket voor de begeleider of chauffeur beschikbaar (alleen geldig voor gezelschappen zonder gids). Een groepsbezoek kan direct aan de kassa worden betaald. Daarnaast is er de optie om een voucher in te leveren, neem daarvoor contact op met Karen Kuhbauch karen@singerlaren, u kunt dan na afloop (eventueel op basis van nacalculatie) een factuur ontvangen.

Dol op aangekondigd bezoek

Groepen met een eigen gids of begeleider van 15 – 30 personen zijn meer dan welkom in Singer Laren. U dient uw groep in dat geval wel vooraf aan te melden. U ontvangt dan een bevestiging die u bij binnenkomst kunt tonen. U kunt uw groepsbezoek aanmelden door een e-mail te sturen naar museum@singerlaren.nl.  Geeft u ook aan of er een begeleider of gids meekomt?

Kijk op deze link voor de mogelijkheden om met uw groep bijvoorbeeld gezamenlijk koffie te drinken of te lunchen. Komt u met meer dan 32 personen? Neem dan contact met ons op via arrangementen@singerlaren.nl. Wij zoeken graag een passende oplossing voor u.

Een groepsbezoek op maat

Komt u vaker met een groep naar Singer Laren? Dat zien we natuurlijk graag! Misschien is een afspraak op maat dan een beter idee. Karen Kuhbauch vertelt u daar graag meer over. U kunt haar bereiken door te bellen naar 0355393937 of een e-mail te sturen naar karen@singerlaren.nl.

Per touringcar tot om de hoek

Gezelschappen die per touringcar reizen, kunnen in- en uitstappen bij de kiss & ride van Singer Laren. De chauffeur kan vervolgens parkeren bij Hertenkamp in Laren.