Eten & drinken

Singer Café

Genieten van een heerlijke verse lunch of even bijkletsen onder het genot van een goeie kop koffie en lekker taartje? Dat kan in het Singer Café. Iedereen is welkom, met of zonder museumkaartje!

In de zomer luncht u in het zonnetje op een uitgestrekt terras, in de winter nestelt u zich met een drankje voor de haard in de sfeervolle oude villa.
Het Singer Café staat voor kwaliteit, authenticiteit, bewust en gezond genieten. Uiteraard denken wij graag met u mee als het gaat om dieetwensen.

Reserveren

Indien u een tafel wilt reserveren kunt u gebruik maken van een van onderstaande arrangementen.

U kunt een reservering plaatsen vanaf 4 en tot maximaal 32 personen. Er kan alleen gereserveerd worden voor dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Let op: het is niet mogelijk om te reserveren voor zon- en feestdagen. U kunt uitsluitend per mail reserveren via reserveringenhoreca@singerlaren.nl. Het is niet mogelijk om op zon- en feestdagen te reserveren.

Theaterdiner

Daarnaast is het op speciaal geselecteerde avonden mogelijk om, voorafgaand aan geselecteerde theatervoorstellingen, te dineren in Villa De Wilde Zwanen, in de winterkas of op het gezellige terras. Meer informatie over het theatermenu kunt u hier vinden.