Singer Kunst Klas van start!

LAREN, 4 september 2023
Vanaf morgen starten de SINGER KUNST KLASSEN en draagt Emilie Lindenbergh - na 18 jaar - haar teken- en schilderlessen voor kinderen over aan 'onze' Jessica Vos. Vorige week zetten ze samen nog de puntjes op de ï. Jessica is er helemaal klaar voor, nadat zij geruime tijd in de leer ging bij Emilie.

Emilie en Jessica

Emilie: “Dankbaar ben ik voor alles en iedereen die geholpen heeft deze lessen te realiseren, tijdens de Warrekamperiode en de Brinkhuisfase, en voor het vertrouwen van ouders en kinderen. Het is zo leuk om kinderen te helpen in hun creatieve ontwikkeling. Ik ben blij dat de lessen op deze kunstrijke plek worden voortgezet. Wat fijn voor alle kinderen!"

De Singer Kunst Klas wordt een plek waar kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot jonge kunstenaars en waar plezier voorop staat. Tijdens de kunstlessen leren ze teken- en schildervaardigheden en 'ontmoeten' ze kunstwerken uit het museum. De huidige groepen zitten vol. Vind je het leuk om in de toekomst mee te doen aan de Singer Kunst Klas? Stuur dan een mail naar jvos@singerlaren.nl