Floris & van Maurik. aan boord als preferred cateraar bij Singer Laren

11 oktober 2022

Floris & van Maurik aan boord als preferred cateraar bij Singer Laren

Singer Laren is naast museum en theater ook een fantastische locatie voor het organiseren van particuliere- en zakelijke bijeenkomsten, evenementen, congressen en feesten. Uniek, want waar anders dan in Singer Laren vergader je tussen de kunst, lunch je in de Piet Oudolf beeldentuin of organiseer je een congres in het beste gebouw van 2022. 
 
'Wanneer van onze schitterende locatie gebruik wordt gemaakt, bieden wij graag zinnenprikkelende en verantwoorde catering aan door onze eigen chefkok Annakee Sevenster. Ook is het mogelijk om de catering te laten verzorgen door een van de preferred cateraars', aldus Hoofd Commerciële Zaken van Singer Laren Karen Kuhbauch. Daar wordt nu een nieuwe lokale partij aan toegevoegd: Floris & van Maurik. 

Kuhbauch vervolgt: “Floris & van Maurik is de afgelopen jaren een betrouwbare en flexibele speler gebleken die denkt in mogelijkheden en gaat voor next level gastvrijheid. Van elk evenement maken zij graag, vol passie en toewijding, een succes. We kijken uit naar een smaakvolle samenwerking.” 
 
Naast Floris & van Maurik zijn ook Maison van den Boer, NieuwZuijd Catering en MPS | food & design, partner van Singer Laren. 

Klik hier voor het persbericht.