Gratis toegang Singer Laren

Maandag 5 september 2022

Gratis toegang Singer Laren voor inwoners Laren en Blaricum op 17 en 18 september.

Vrije toegang voor alle inwoners van Laren en Blaricum op 17 en 18 september.
Ter gelegenheid van de opening van het culturele seizoen nodigt Singer Laren alle inwoners van Laren en Blaricum uit op 17 en 18 september. Het museum, de beeldentuin en het café zijn het hele weekend vrij toegankelijk op vertoon van een museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, supporterpas of geadresseerd poststuk.

Bezoekers wordt gevraagd een tijdslot te reserveren via singerlaren.nl/planuwbezoek
 

Speciale avond opening op 17 september met live muziek in Villa de Wilde Zwanen voor alle inwoners van Laren en Blaricum .
Op zaterdagavond van 19:30-22:00 is er ook een speciale avondopening met livemuziek van zangeres en componiste Kristina Kovalyova. Ze komt oorspronkelijk uit Lugansk (Oekraïne). Ze studeerde aan het Luhansk College of Music zang en piano en koos voor de richting jazz. Ze speelt haar muziek met een internationaal kwintet, fantastische muzikanten die ze op het Conservatorium van Amsterdam ontmoet heeft.

Kristina Kovalyova - Zang 
Maximillian Shaikh-Yousef - Sax/ Fluit 
Chris Muller - Piano  
River Adomeit - Contrabas  
David Puime - Drums

Bezoekers wordt gevraagd een tijdslot te reserveren via singerlaren.nl/planuwbezoek

Zaterdag 17 september is het museum zonder tijdslot te bezoeken vanaf 19.30 uur, u dient wel een ID/geadresseerd poststuk mee te nemen als inwoner van Laren/Blaricum.