Benefietavond voor kinderen & moeders uit Oekraine

Benefietavond voor kinderen & moeders uit Oekraine

Bereidt u zich al voor op uw zomervakantie? Sta dan ook eens stil bij de zomer van de Oekraïense vluchtelingen in Blaricum, Eemnes en Laren, want hoe zal hun zomer eruitzien? Singer Laren en Rotary Laren - Blaricum hebben de handen ineengeslagen om samen met initiatiefneemster, violiste en klassieke muziekfestival organisator Anastasia Kozlova op dinsdag 5 juli in Singer Laren een benefietoptreden te organiseren. Het wordt een hele bijzondere avond met verschillende artiesten, waaronder musici en dansers met wortels in Oekraïne en Rusland. Allen verlenen belangeloos hun medewerking.

Met de opbrengst van deze benefietavond willen we bijdragen aan de Summer School voor de vluchtelingen. Hier kunnen zij hun Engels en Nederlands verbeteren om na de vakantie beter in het Nederlandse onderwijs en op de arbeidsmarkt te kunnen instromen. Voor de jongsten is er opvang, zodat ze samen kunnen spelen. Naast de lessen biedt de Summer School ook ontspanning waarbij ze ons land beter leren kennen. En daar is -simpel gezegd- (vakantie)geld voor nodig!

U komt toch ook?

Entreekaarten (inclusief 1 lot voor de benefietloterij) à 50 euro kunt u bestellen via deze pagina of aan de kassa (Tel: +31 (0)35 - 539 39 33). De entreeprijs komt volledig ten goede van het doel!

Bent u verhinderd?

U kunt ook een donatie naar keuze via de QR-code overmaken naar de rekening van
Rotary Club Laren-Blaricum: