Singer Laren

Laren pakt de Collectie Nardinc uit

Dinsdag 11 januari 2022

Een cadeau voor Laren

Dinsdag 10 april 2018: voor Singer Laren een dag om nooit te vergeten. De dag waarop het nieuws bekend wordt dat Singer een omvangrijke schenking ontvangt van kunstverzamelaar Els Blokker-Verwer. De gift omvat de gehele privécollectie kunstwerken van Els en Jaap Blokker: de Collectie Nardinc. En die schenking is niet alleen bestemd voor Singer, maar ook bedoeld voor alle inwoners van Laren. En cadeaus zijn er om uitgepakt te worden!

Pak de mooiste schilderijen uit

Vanaf donderdag 13 januari 2022 ontvang je bij een besteding van €10,- bij diverse winkeliers in Laren een pakje met 5 stickers met afbeeldingen van schilderijen uit de Collectie Nardinc en de Singercollectie (met een maximum van 3 pakjes per aankoop). Verzamel alle 100 stickers, pak de mooiste schilderijen uit en maak kennis met de Collectie Nardinc, de Singer verzameling en de geschiedenis van Laren! 

Het stickerboek wordt op woensdag 12 januari 'huis aan huis' bezorgd in Laren. Woon je in Laren en heb je het boek niet ontvangen, kom dan vanaf donderdag 13 januari langs bij de receptie van Singer Laren. En woon je niet in Laren, maar vind je het wel leuk om stickers te sparen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.*

Benieuwd bij welke winkels stickers gespaard kunnen worden? Kijk voor meer informatie op singerlaren.nl/stickerboek.

 

*Zolang de voorraad strekt