Museum en theater zijn gesloten, terras is open

Vrijdag 21 mei 2021

Openluchttheater, Singer soirees, tuinrondleidingen en meer...
Na ruim een jaar vol onzekerheid is ons terras en de beeldentuin weer open. Op dit moment weten we nog niet wanneer we de deuren weer helemaal kunnen openen en hopen we op 9 juni... Maar wat we wel weten is dat de kleurrijke beeldentuin deze zomer het decor wordt voor zinderende zomeroptredens met artiesten als Guido Weijers, Ronald Snijders, Peter Pannekoek, Eric Vaarzon Morel en Janke Dekker. Nieuw zijn de Singer soirees: diners op het terras met live muziek en mooie kunstverhalen. U kunt komen genieten van tuinrondleidingen, workshops en in de villa van de tentoonstelling De affiches van Hamdorff. 

Reserveer een plek op het terras en de beeldentuin
Ons terras is van dinsdag t/m zondag tussen 10.00-18.00 uur open. Met Pinksteren zowel op 1ste als 2de Pinksterdag. En dat terras is misschien wel het best verborgen pareltje van Laren. Groen, rust, snelle service, goede koffie, verleidelijke taartjes, verrassende lunches en lekkere drankjes….  Heerlijk in de zon maar ook met voldoende schaduw als het warm is. Geen langsrazende auto’s maar lekker uitkijken over de Piet Oudolf beeldentuin. Ons horecateam kan niet wachten om u te verwelkomen! Een tafel reserveren is verplicht, maar kan ook op de dag zelf aan de balie. We raden u aan om van te voren te reserveren, dan bent u verzekerd van een mooie plek. 

Start kaartverkoop
De kaartverkoop start morgen, donderdag 20 mei, om 11.00 uur. En wees er snel bij, er is beperkt plek. U vindt het volledige zomerprogramma op www.singerlaren.nl/zomer, via deze site kunt u online boeken. 

Nieuw! De Singer Laren fietspuzzeltocht
Door het waanzinnig succes van de autopuzzeltocht is er op veler verzoek nu ook de Singer Laren fietspuzzeltocht. Waar woonden kunstenaars als Anton Mauve en Lou Loeber? Wat is dat toch met schilders en schapen? En wist u dat Laren en Blaricum dé plekken zijn waar Mondriaan zijn eerste abstracte werken maakte? Klik hier voor meer informatie.

Singer Shop is open
De Singer Shop is weer zonder afspraak te bezoeken. Dit kan dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 17.30 uur. 

Veiligheid voorop
De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, zorgen wij ervoor dat u zich zo fijn en prettig mogelijk door Singer Laren kunt bewegen.