Singer Laren gesloten

Vanwege het coronavirus is Singer Laren gesloten t/m 28 april 2020. We willen geen enkel risico nemen en de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop, maar doen het wel met pijn in ons hart: Singer Laren doet niets liever dan bezoekers en gasten ontvangen. Speciaal voor hen, voor u, vertelt museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm u online over een aantal prachtige werken uit de tentoonstelling 'Spiegel van de ziel. Toorop tot Mondriaan'. 

In dit eerste filmpje vertelt hij over het bijzondere werk 'Passiebloem' van Piet Mondriaan. De volgende filmpjes vindt u op www.singerlaren.nl/singertv.

We wensen iedereen die getroffen wordt door deze situatie heel veel sterkte. Samen hopen we snel op betere tijden. Help elkaar waar nodig, zorg goed voor elkaar!

Bekijk op deze pagina meer filmpjes. En blijf kijken, er zijn met regelmaat nieuwe filmpjes te zien.

Tickets
- Heeft u een entreeticket geboekt voor een bezoek aan het museum in de periode t/m 28 april 2020? Dit ticket blijft geldig gedurende het hele jaar 2020.
- Heeft u een instaprondleiding door de tentoonstelling Spiegel van de ziel. Toorop tot Mondriaan geboekt? De kosten worden geretourneerd.
- Heeft u een kaartje voor een theatervoorstelling gekocht? We doen ons uiterste best om de voorstellingen te verplaatsen. Geboekte kaarten blijven geldig.