Singer Laren gaat samenwerking met drie cateraars aan

13 februari 2019

Onlangs is Singer Laren met MPS food & design, NieuwZuijd Catering en Maison van den Boer een samenwerkingsverband aangegaan. De drie cateraars zijn de ‘preferred suppliers’ van Singer Laren geworden.


Singer Laren richt zich op congressen, zakelijke evenementen en exclusieve bijeenkomsten in het hogere segment. Het museum, theater, beeldentuin en de historische villa bieden een exclusieve en sfeervolle locatie voor zowel zakelijke als particuliere evenementen en voor kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten.
 

De drie geselecteerde cateraars sluiten perfect aan bij de doelstellingen van Singer Laren” aldus hoofd commerciële zaken Karen Kühbauch: “Maison van den Boer is een betrouwbare innovatieve partner bij grote projecten, NieuwZuijd kenmerkt zich door ambachtelijke gerechten van hoogstaande kwaliteit bereid met lokale producten uit ’t Gooi en MPS is een tot de verbeelding sprekende party cateraar die altijd weet te verrassen.”

Sinds een aantal jaren verzorgen wij voor vaste opdrachtgevers de events in Singer Laren. En met veel plezier mag ik wel zeggen. Singer Laren straalt kwaliteit uit en staat open voor nieuwe ideeën. Daar vinden wij elkaar. Want de wereld verandert. Ook op food gebied. En het is aan ons om te zorgen dat dit goed en passend vertaald wordt. Dat is het kunstwerk dat wij graag inbrengen.“ Erwin Verschoor, directeur MPS I food & design.

Een toost voor de portretten van William en Anna Singer


Wij voelen ons bijzonder vereerd en zien dit als een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren in Singer Laren. Trots staan we naast de andere twee gerenommeerde prefferred suppliers Maison van den Boer en MPS.” Françoise Nieuwland, directeur NieuwZuijd Catering

Een toost in villa De Wilde Zwanen


Singer Laren is meer dan een prachtig museum, het is een unieke plek waar je graag een speciaal en onderscheidend event wil organiseren. Maison van den Boer is 1 van de 3 partners die invulling kan geven aan dit moment. Met veel plezier tonen wij u onze ‘collectie’, maatwerk is wat ons drijft.” Jeroen Enzerink, algemeen directeur Maison van den Boer

Een toost voor de Denker van Rodin