fotograaf: Roy Beusker

Adam & Eva 2.0

Ellen Pieters en Han Oldigs
za 15 okt 20:15
15 okt
20:15
  • 15 okt
    20:15
    Theaterzaal

‘ADAM & EVA 2.0’ is een nieuwe moderne en actuele toneel-comedy van 2 personen van ruim een uur die de bewoner van de aarde in 2021 confronteert met zijn eigen of haar eigen leven.  

Ellen Pieters en Han Oldigs

We zijn aan ons leven gewend, daarom zien we niet dat we soms als kippen zonder koppen ronddazen in een behoorlijk doorgeslagen systeem.

In ‘ADAM & EVA 2.0’ krijgen we die spiegel voorgehouden: twee verveelde buitenaardse wezens bedenken de planeet aarde. Ze identificeren zich zo met hun creatie dat ze de gedaantes van het hoogtepunt van hun schepping aannemen: man en vrouw. Nieuwsgierig bekijken ze elkaar. Hoe laden ze energie? Waar blijft het afval? En hoe planten ze zich voort? De man heeft een voorstel voor de paring en het baren. De vrouw ziet dat niet zo zitten. Prima dat er zo een baby in haar groeit, maar wat is de taak van de man dan eigenlijk nog?

‘’Een nieuwe, moderne en hilarische comedy, waarin we op originele en lichtvoetige wijze worden geconfronteerd met onze ingesleten gewoontes in de westerse maatschappij. Zowel intermenselijk als qua grote issues als milieu, diversiteit en manipulatie. Met een cast en creatief team van hoog niveau en een indrukwekkende staat van dienst”.