Singer Laren

The Mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel e.a
Wordt verplaatst naar 25 maart 2022
vr 25 mrt 20:15
25 mrt
20:15
  • 25 mrt
    20:15
    Wordt verplaatst naar 25 maart 2022
    Theaterzaal

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
 
'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

 

"Een spannend mysterie met een verrassende plottwist." Theaterkrant

"Een tijdloos meesterwerk."Ilovetheater ****

"Een aanrader om naartoe te gaan!" Scenes****

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. 

Het plot zit ingenieus in elkaar!

Volkskrant***